Persoonlijk

10 weetjes over mij

Hallo en welkom bij mijn ALLEREERSTE blogpost.

Aangezien het mijn eerste blog is, leek het me leuk om eerst wat meer over mezelf te vertellen. Kwestie om mezelf even voor te stellen. Hiervoor zal ik 10 weetjes over mij vertellen. Je kan natuurlijk altijd de pagina ‘over mij’ eens bekijken.

We zullen er eens aan beginnen:

Weetje 1: Mijn allerbeste vriendin is mijn hondje Blaicy. Ze is een langharige teckel en is ondertussen al 7 jaar oud. We hebben haar sinds sinds ik 12 jaar oud was. Ze is heel koppig en eigenwijs, dus veel krijg ik niet van haar gedaan. Ik neem bijvoorbeeld heel graag foto’s van haar, maar poseren zit er nooit echt in…

Weetje 2: Mijn lievelingskleur is rood maar ik heb echt amper kleren in die kleur.

Weetje 3: Ik ben echt een enorme fan van One Direction en Shawn Mendes. One Direction heb ik ondertussen al 3 keer live gezien. In Antwerpen (1 mei 2013), Amsterdam (25 juni 2014) en Brussel (13 juni 2015). Shawn heb ik nog maar 1 keer live gezien.

Weetje 4: Shawn Mendes volgt mij op Twitter (schreeuwt inwendig)

 

 

 

 

 

Weetje 5: Mijn vriend en ik kennen elkaar al veel langer dan we samen zijn. We hebben elkaar leren kennen in school (4de jaar middelbaar) en zijn een koppel sinds het 6de.

Weetje 6: Ik lust absoluut geen tomaten. De gedachte alleen al.. bah

Weetje 7: Mijn netflix-verslaving is echt groot. Ik moet moeite doen om nog een goede serie te vinden die ik nog niet gezien heb…

Weetje 8: Als kind ben ik geopereerd aan mijn nieren waardoor mijn rechternier nu voor de helft zo klein is als een normale nier.

Weetje 9: Mijn favoriete serie is zonder enige twijfel Grey’s anatomy! Op nummer twee staat Dexter, echt een aanrader.

Weetje 10: Toen ik 11 was (ergens rond die leeftijd) gingen wij op vakantie naar Nieuwpoort (deden we elk jaar). We gingen altijd aan zo’n huisje zitten dat op het strand staat. Wij zaten daar al een uurtje ofzo, komen er opeens mensen naar ons toe. Dat huisje was van hun. Bleek dat dus Walter de donder te zijn! (PLOP/burgemeester van Samson en Gert). We mochten blijven zitten en hebben de hele namiddag met hem en zijn familie doorgebracht. Spijtig genoeg heb ik hier geen foto mee. Hij had me wel wijsgemaakt dat hij Plop was en zijn broer de burgemeester… maar dat is dus dezelfde persoon…

Dat waren de 10 weetjes!

Laat me weten over wat jullie nog meer willen lezen.

x Myrthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s