Beauty

Mijn favoriete Beauty-youtubers

Dankzij youtube heb ik echt een obsessie gekregen met make-up. Ik kijk daarom ook regelmatig (elke dag) filmpjes van ‘beauty gurus’ op youtube. Hier is een lijstje van mijn favoriete beauty youtubers! Je kan op hun naam klikken om naar hun youtube channel te gaan.

1. Tati – Glamlifeguru

 

Mijn nummer 1 beauty-youtuber is echt wel Tati, ook wel gekend als Glamlifeguru. Zij is de reden dat mijn obsessie met make-up gestart is. Tati haar channel bevat vooral reviews van producten. Ik ben er vrij zeker van dat ze altijd eerlijk haar mening zal zeggen, ook al is het gesponsord. Er zijn namelijk veel video’s waar ze een product niet goed vindt. Ik koop ook veel producten die zij echt heel goed vindt, als ze in België natuurlijk beschikbaar zijn. Die producten werken echt altijd heel goed voor mij, dus ze is zeker te vertrouwen! Daarbij is ze ook nog eens een heel zachte persoon, met een hart voor haar kijkers. Haar stem is ook heel aangenaam en rustgevend, daar krijgt ze vaak opmerkingen over. In haar video’s is haar man James vaak te zien. Soms doen ze een hele video samen. En haar hondje is zeker een pluspunt in de video’s. Veel tutorials doet ze niet meer, maar er staan er wel een groot aantal op haar channel. Op snapchat geeft ze ook soms mini tutorials. Haar snapnaam is: TatiWestbrook. Haar video’s zijn echt een grote aanrader dus neem zeker eens een kijkje!

2. Christine – Simplynailogical

 

Where my holosexuals at? Wie Christine kijkt, weet dat ze gewoon obsessed is met holo. Haar intro is dan ook ‘Holo everyone’. Christine is geen alledaagse youtuber. Haar channel gaat voor het grootste deel over nailart, of dat is toch de bedoeling. Wie Christine al kent of als je haar video’s bekijkt zal me begrijpen. Christine is echt een heel grappige persoon plus ook nog heel down to earth. Ze heeft een gewone job en gedraagt zich niet alsof ze ‘famous’ is. Daarom vind ik het ook heel leuk om naar haar video’s te kijken. Soms doet ze wel een nail-art tutorial, maar dat is nu meestal iets heel speciaal. Ik kijk ook vooral omdat ze zo’n leuke persoonlijkheid heeft en me altijd laat lachen. Misschien kennen jullie haar wel van de polishmountain? Ze heeft namelijk 100+ lagen nagellak op haar nagels gedaan (al meer dan een jaar geleden. Hier is een link naar de video –> https://www.youtube.com/watch?v=EWHV5IxDuB0 ) Christine heeft ook een ‘serie’ op haar channel waar ze les gaat volgen bij de echte ‘beauty gurus’. Haar missie is namelijk om ook een echte ‘beauty guru’ te worden. Maar neem haar zeker niet altijd te serieus. Dus als je into nail-art bent en veel speciale humor, neem dan zeker een kijkje op haar channel!

 

4. Tina Yong – Tina tries it

Hey guys, it’s Tina here! Tina haar channel bestaat grotendeels uit het uitproberen van iets specialere producten. Echt eens leuk om te zien welke soort producten ze allemaal uitvinden en of ze ook echt werken. Ze probeert ook heel vaak Aziatische make-up aangezien ze zelf Vietnamese is. Op dit moment woont ze in Australië. Ze is vooral bekend voor haar bruids make-up.

 

 

5. Sophie – Sophdoesnails

Als je haar naam zou zien, zou je denken dat haar channel vooral over nail-art gaat. Dat was vroeger zo, maar nu doet ze vooral make-up video’s. Ze heeft ook een extra channel waar ze vlogt (SophDoesVlogs). Sophie is van de UK en is 20 jaar (van 1997). Buiten haar make-up video’s, vind ik haar shopping haul video’s ook altijd heel leuk om naar te kijken. Ze is ook heel down to earth, dat vind ik zeker een pluspunt aan youtubers. Als je een blekere huid hebt, zijn haar video’s zeker een aanrader. Zelf is ze heel bleek en zo geeft ze dan ook tips voor mensen met een bleke huid en zoekt ze producten die goed werken voor haar. Zo kunnen bij sommige foundations de lichtste tinten nog steeds te donker zijn. Ze heeft ook reeds een oogschaduw en highlighter palette uitgebracht samen met make-up revolution. De oogschaduw palette heb ik ook gekocht op boozyshop ( Makeup Revolution Soph Eyeshadow Palette, kost 11.94 euro ). Ik vind het echt een leuk palette, met verschillende kleurtjes waarmee je veel verschillende looks can creëren. De pigmentatie is ook wel goed, maar dat is niet bij alle kleuren. De matte kleuren zijn iets beter dan de shimmers. De highlighter palette heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar dat wil ik zeker wel eens doen!

Ik kijk natuurlijk ook nog naar vele andere youtubers die niet zoveel met make-up te maken hebben (of wel). Maar dit is toch zeker mijn top 5! Hopelijk vinden jullie ook een nieuw channel in mijn lijstje dat je leuk vindt.

Wat zijn jullie favoriete make-up channels? Let me know!

x Myrthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s