Beauty

KIKO UNLIMITED DOUBLE TOUCH – Review

Voor Kerstmis kreeg ik twee cadeaukaarten van de Kiko. Zelf had ik nog geen producten van de Kiko gekocht, enkel nagellak. Daarom had ik raad gevraagd op social media welke producten goed zijn, de meningen waren best verdeeld. Uiteindelijk ben ik dan een kijkje gaan nemen in de winkel, ik kocht er producten voor mijn nagels, lippenstift en een glitter eyeliner. Van de lippenstift ben ik echt een grote fan!

Het product bestaat uit twee kanten. Aan de ene kant heb je de lippenstift zelf. Dit is een vloeibare lippenstift met een matte finish. Aan de andere kant een kleurloze gloss. Je kan dus kiezen of je enkel de lippenstift, enkel de gloss of de twee kanten samen draagt.

Als je de lippenstift aanbrengt moet je er echt wel op letten dat je het product goed verdeelt. De pigmentatie is niet overal even hoog en dat kan er voor zorgen dat je precies vlekjes krijgt op je lippen. Dat vind ik wel jammer. Maar als je eenmaal het product evenredig hebt aangebracht blijft het echt wel goed zitten. De kleur kan wel iets intenser, maar dat is persoonlijke smaak. Op de foto heb ik de kleur 104 sangria gebruikt.

Als je de gloss erover doet, is de kleur wel iets feller en lijkt het ook alsof de pigmentatie beter verdeeld is. Wat ik vaak vervelend vind bij een gloss is dat het plakt wanneer je je lippen over elkaar beweegt, dat doet deze niet. Het is echt een hele fijne gloss die je bijna niet voelt zitten. Hij houdt vrij goed, maar als je gegeten hebt is de gloss wel weg.

De duurzaamheid van de lippenstift zelf is veel beter dan de gloss. Bij mij houdt het zelfs de hele dag. Dit is de enige lippenstift die ik heb, die echt de hele dag blijft zitten. Zelfs als je vettige dingen eet, zoals chips of frietjes, blijft het product heel goed zitten en verdwijnt er amper kleur.

Wat ik wel heb is dat ik het soms moeilijk terug van mijn lippen krijg. Het lijkt alsof de kleur echt in je lippen trekt en soms pigment achterlaat. Dat is waarschijnlijk waarom het ook zo lang blijft.

De vorm van het borsteltje vind ik heel goed. Het is een soort driehoekje dat echt goed in de vorm van je lippen past. Dit maakt het makkelijker om de lippenstift binnen de lijntjes aan te brengen.

Het borsteltje van de lipgloss is precies een kwastje. Het heeft allemaal kleine ‘haartjes’.

Voor lipgloss maakt het borsteltje mij persoonlijk niet veel uit, zeker niet bij doorzichtige lipgloss. Als je een foutje maakt, dan zie je het toch amper en het is makkelijk om te corrigeren met een doekje.

Het leuke aan deze lippenstift is dus dat je het op verschillende manieren kan dragen en dat het product zo lang blijft zitten. Je kan kiezen tussen 24 kleuren. Ik ga zeker en vast nog een paar kleurtjes bijkopen. De lippenstift kost 8.95 euro, de prijs vind ik echt goed voor dit product, je krijgt er namelijk twee en het gaat heel lang mee. Spijtig is wel dat je bij elke kleur de lipgloss erbij moet kopen, terwijl je even goed de lipgloss van de andere erover kan gebruiken.

De lippenstift is te verkrijgen in de winkels van Kiko zelf of hun online webshop.

Heb jij favoriete producten van de Kiko? Let me know!

xoxo Myrthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s