Bullet journal

Bullet journal set up april

Een nieuwe maand betekent een nieuwe set-up in mijn bullet journal. We zijn ondertussen al april, de vierde maand van het jaar. Dit is ook de maand waarin ik verjaar en dat is waarom ik het thema sterren heb gekozen. Ik vind sterren super fascinerend en leuk om naar te kijken. Daarom heb ik dus dit thema gekozen.

Het thema heb ik dit keer wat meer gebruikt doorheen de maand. In maart daarentegen heb ik dit niet zo opvallend gedaan.

Voorpagina

DSCN2064.JPGMijn voorpagina is geรฏnspireerd op een foto die ik heb gevonden op Pinterest. Toen ik de voorpagina maakte, was ik nog niet bezig met kalligrafie. Dat kan je dus wel zien aan mijn ‘hello april’; die vind ik niet zo geslaagd. De letters van ‘hello‘ zijn iets te dik. Ondertussen ben ik hier wel op aan het oefenen! Hiervoor gebruik ik de Crayola superpunt stiften. Dit zijn geen stiften voor kalligrafie, maar je kan ze er wel voor gebruiken. Ze hebben een heel groot kleurenaanbod en zijn heel handig voor beginners zoals ik.

Aan de linkerkant heb ik een leuke quote geplakt die past bij het thema. Er rond heb ik een paar sterretjes getekend. Ik vind persoonlijk dat mijn voorpagina voor april wel geslaagd is.

Foutjes verstoppen

Omdat de zwarte stift van de voorpagina doordrukte op de volgende pagina, heb ik hier weer een bijpassende quote geplakt. Dit is altijd een goede oplossing om doorgedrukte inkt te verstoppen.

Aan de rechterkant heb ik een moodtracker getekend voor deze maand.

Agenda

DSCN2066.JPG

Mijn bullet journal dient vooral om te plannen. Daarom teken ik elke maand een weekoverzicht. Voor april heb ik gewerkt met horizontale vakken in plaats van de verticale vakken zoals in maart. Dit vind ik persoonlijk handiger. In elke week is het duidelijk dat ik voor het thema sterren heb gekozen. Daarom heb ik gewerkt met de kleuren geel en blauw. Hier en daar heb ik ook een afbeelding gebruikt. De foto’s hieronder behoren allemaal tot mijn weekplanning.

Happy thoughts & blog ideetjes

DSCN2071.JPG

Omdat ik in mijn vorig weekoverzicht ook ‘redenen om blij om te zijn’ opschreef en dit niet in mijn weekoverzicht doe voor april, heb ik een aparte pagina gemaakt waar ik leuke dingen en gebeurtenissen in opschrijf.

Aan de rechterkant heb ik een brainstormpagina gemaakt over mogelijke blogposts.

Ik hou ook nog iedere dag mijn schema van ‘my year in pixels’ bij, maar dit hoort bij mijn jaaroverzicht. Ik vond het niet zo nuttig om mijn uitgaven en inkomsten op te schrijven, dus hier heb ik deze maand ook geen plaats voor gelaten. Wat ik wel bij elk weekoverzicht heb gedaan, is een to-do lijstje en een overzicht van mijn aantal volgers op Instagram gemaakt. In maart heb ik dit ook anders gedaan, maar ik vind het zo beter. Je bullet journal moet niet altijd helemaal hetzelfde te zijn, je doet ermee wat je wil. Dat vind ik er ook zo tof aan. Leuk creatief bezig zijn en toch nuttig plannen en bijhouden. Iedereen doet het op zijn/haar eigen manier.

Dat was het voor deze maand, bedankt om te lezen!

xoxo Myrthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s