Beauty

LA girl pro matte foundation

Eventjes geleden heb ik deze nieuwe foundation van L.A. Girl gekocht. De pro matte foundation in de kleur natural. Deze foundation heeft full coverage en een matte effect. Het resultaat is heel zacht met een suedeachtige finish.

Untitled-6.png

Er is best veel kleurkeuze. Je moet wel opletten dat je niet enkel kijkt naar de kleur van het flesje waar de foundation in zit. Ik vind namelijk dat het flesje donkerder is dan het product zelf. Dit komt omdat het glas matte is. Dit vind ik een leuk detail aan de verpakking. Het product is matte en de verpakking ook.

Op Boozyshop is deze foundation verkrijgbaar in de verschillende kleuren voor 9.95 euro.

Ik heb al veel foundations uitgetest en tot nu toe is dit zeker mijn favoriete foundation. Ik ben fan van een goede dekking en dat geeft deze foundation zeker en vast. Je hebt niet veel product nodig om een mooi resultaat te bekomen. Bovendien kan je het product ook opbouwen, dat wil zeggen dat je verschillende lagen over elkaar kan aanbrengen om de dekking te verhogen. Dit is eigenlijk niet nodig met deze foundation, maar het gaat wel.

Naar mijn mening kan je deze foundation het beste aanbrengen met een foundation borstel. Ik gebruik eentje van Morphe. Met een beautyblender kreeg ik niet zo’n mooiresultaat, maar dat kan natuurlijk van je persoonlijke smaak afhangen.

32867824_965380633621550_3252902505075441664_n

Het voordeel van het gebruik van een kwast is dat je een veel natuurlijker resultaat krijgt. Met de foundation borstel krijg je de foundation echt tussen de dunne lijntjes waardoor je geen rare lijnen op je gezicht krijgt na een tijdje. Ook is het makkelijker om de foundation te blenden, zeker omdat het een vrij dikke foundation is. Het beste is om van binnen naar buiten te blenden, zo krijg je geen dikke lijn aan de rand van je gezicht.

Als je een goede primer gebruikt, dan blijft de foundation zeker de hele dag zitten. Ik had weinig last van een glimmende huid tijdens het dragen van deze foundation. Natuurlijk gebruik ik wel poeder op mijn gezicht om dit tegen te gaan, maar dit helpt niet bij elke foundation.

Een andere pluspunt aan deze foundation is dat hij cruelty free is, daarbij bevat de foundation vitamine E, B5 en zonnebloemolie. De foundation is ook vrij van parabenen.

Deze foundation is voor mij zeker een aanrader, vooral als je houdt van full-coverage foundation die toch nog een natuurlijk resultaat geeft. De prijs kwaliteit verhouding zit hier zeker goed. Dit is mijn favoriete foundation op dit moment.

Bedankt om mijn blog te lezen!

xoxo Myrthe

Een gedachte over “LA girl pro matte foundation”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s