Lifestyle

De wereld op je muur

De wereldkaart op de foto is de wereldkaart die ik ontvangen heb van wereldkaarten.nl

FotoCadeau is het hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken, zoals FotoOpGlasCanvasCompany en hun nieuwste merken WereldKaarten en AnimalPrintshop. Met al meer dan 13 jaar ervaring leveren ze hoge kwaliteit producten en hebben ze inmiddels meerdere prijzen gewonnen.

Het speciale aan dit bedrijf is dat ze gespecialiseerd zijn op het gebied van fotografie en ze willen een perfect fotoproduct leveren. Je kan ze dus absoluut niet vergelijken met een warenhuis waar je een schilderijtje kan kopen voor 10 euro.

Zelf heb ik een wereldkaart mogen uitkiezen bij hun. Er is echt heel veel keuze, je kan gaan voor

een kaart op canvas, hout, plexiglas,… noem maar op! En met allerlei soorten ontwerpen. Je kan gaan voor een standaard wereldkaart, maar er zijn ook andere leuke thema’s!

Bij de wereldkaarten kun je allerlei accessoires bestellen, zoals lijsten, ophangsystemen, prikvlaggetjes,… De prikvlaggetjes vind ik super leuk om aan te duiden waar ik al ben geweest! Als je echt into reizen bent, is dit zeker iets voor jou.

De kaarten worden niet allemaal op voorhand gemaakt, pas bij bestelling beginnen ze aan je product. Dit gaat vrij snel, binnen de 5 dagen kan je je kaart verwachten. Je kan ze in verschillende maten bestellen. Als je liever voor klein gaat, dan kan dat, als je liever voor groot gaat, dan kan dat ook!

Ik ben super tevreden van mijn wereldkaart. Het is van super goede kwaliteit en je kan voor amper 3.47 euro er een ophangsysteem bijkopen. Zo hoef je zelf niet naar de winkel te gaan om dit te kopen. Je kan ook 100 prikvlaggetjes kopen voor 8.95 euro.

Verder verkopen ze tal van accessoires, zoals wereldbollen, pennenzakken, kraskaarten,… Neem dus zeker een kijkje op hun website!

– wereldkaarten.nl

– fotoopglas.nl

– fotoophout.nl

– fotocadeau.nl

xoxo Myrthe

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s