Beauty

Yves Rocher – Micellaire anti-pollution shampoo en conditioner

Vandaag probeerde ik deze twee productjes van Yves Rocher uit. Een micellaire shampoo en conditioner die je haar herstellen van de vervuiling in de lucht. Het zou je haar weer licht maken en meer glans moeten geven. Maar hoe werkt dit dan?

De shampoo zorgt ervoor dat de vervuiling die je haar dof maakt,verdwijnt. Bijvoorbeeld vervuilende deeltjes, rook, cosmetische producten enzoverder. De anti-pollution shampoo is verrijkt met een extract van Moringazaden die zorgen voor zuivering.

De conditioner zorgt ervoor dat je haren soepel worden en ontklit. Na het gebruik vormt de conditioner een schild over je haar die vervuiling tegenhoudt.

Je kan beide producten samen kopen of apart. Bij deze productjes hoort ook een peeling voor de hoofdhuid die je hoofdhuid ontdoet van vervuiling. Samen kosten de shampoo en de conditioner 6,90 euro, apart 3,60 euro. De peeling kost 8,95 euro. Zeker niet duur dus!

Ik vind de verpakking echt heel mooi. Groene verpakking vind ik altijd heel leuk omdat het een frisse indruk geeft. De blaadjes die erop staan zijn ook heel leuk en geven de extra touch aan de verpakking.

Het product zelf ruikt heel fris. Ik weet niet echt hoe ik de geur moet beschrijven, maar het is niet echt zoet. Eerder citrus-achtig. Of de shampoo de vervuiling echt van mijn haar haalt, kan ik moeilijk bepalen. Maar het geeft zeker een mooi resultaat. Ik geef zelf de voorkeur aan micellaire shampoo omdat ze vrij zijn van parabenen. Mijn hoofdhuid reageert namelijk op shampoo met veel parabenen in. Dan krijg ik heel erg last van schilfertjes. Dat heb ik bij deze shampoo niet, wat een groot pluspunt is. De shampoo en conditioner zijn ook vrij van siliconen.

Het product zelf ruikt heel fris. Ik weet niet echt hoe ik de geur moet beschrijven, maar het is niet echt zoet. Eerder citrus-achtig. Of de shampoo de vervuiling echt van mijn haar haalt, kan ik moeilijk bepalen. Maar het geeft zeker een mooi resultaat. Ik geef zelf de voorkeur aan micellaire shampoo omdat ze vrij zijn van parabenen. Mijn hoofdhuid reageert namelijk op shampoo met veel parabenen in. Dan krijg ik heel erg last van schilfertjes. Dat heb ik bij deze shampoo niet, wat een groot pluspunt is. De shampoo en conditioner zijn ook vrij van siliconen.

De conditioner doet wat hij moet doen, het maakt mijn haar glad en doorkambaar.

Het concept van de producten vind ik zeker interessant, Yves Rocher staat namelijk bekend om zorg te dragen voor het milieu. Daarom vind ik het wel leuk om een shampoo en conditioner te hebben die je haar vrij maakt van de vervuiling rondom je.

Of het echt werkt? Geen idee. Maar het laat mijn haren er in ieder geval weer mooi en fris uitzien!

Zeker een aanrader dus.

Bedankt om te lezen!

xoxo Myrthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s