Beauty

Yves Rocher – Micellaire reinigingsgel

Even geleden besloot ik om een paar productjes van Yves Rocher uit te testen. Eerder kon je al mijn review over een shampoo en conditioner van hun lezen. Deze keer schrijf ik over de micellaire reinigingsgel. Net zoals de shampoo en de conditioner is dit een product uit de anti-pollution lijn.

De bedoeling van deze gel is om de huid te reinigen, dus te ontdoen van schadelijke stoffen en om de huid gladder en stralender te maken. Je kan hiermee je make-up verwijderen of gewoon op je gezicht aanbrengen om andere vuiligheden weg te werken.

Yves Rocher zet zich erg in voor het milieu, daarom bestaat de PET-flacon voor 25% uit gerecycled polyethyleentereftalaat (PET). Verder zitten er geen siliconen, kleurstoffen en parabenen in. Het product bevat ook 0% minerale olie en bestaat voor 93% uit natuurlijke stoffen.

Ik besloot om dit product te kopen, ondanks mijn gevoelige huid, omdat de producten van Yves Rocher hypo-allergeen zijn. Een extra pluspunt waren voor mij de natuurlijke ingrediรซnten. Bij mijn eerste gebruik gaf de gel een heel fris gevoel en was mijn make-up vlug van mijn gezicht. Hierna heb ik het product nog twee dagen gebruikt tot ik opstond met een gezicht vol uitslag. Ik had dus een allergische reactie gekregen.

Mijn gezicht was helemaal rood en stond vol bolletjes. Die waren heel ruw en droog. De uitslag is ongeveer een week gebleven. Ik heb geen idee welke stof precies de allergische reactie veroorzaakt heeft. Ik gok dat er teveel parfum in zat.

Ik heb een vrij gevoelige huid die reageert op een teveel aan parfum in een product. Dus ik zou dit product niet aanraden voor mensen die een gevoelige huid hebben zoals ik.

Als je een normale huid hebt dan is het zeker een leuk product. Zoals ik al zei is het lekker fris en het doet wat het moet doen. Het ruikt ook heel goed!

Bovendien is het zeker niet duur, deze reinigingsgel kost 5.95 op de website van Yves Rocher.

Bedankt om te lezen!

xoxo Myrthe

Een gedachte over “Yves Rocher – Micellaire reinigingsgel”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s