Beauty

Instagram koos mijn make-up

Voor de examens heb ik op Instagram enkele polls op mijn story gezet waarop jullie konden stemmen welke make-up ik voor een look moest gebruiken. Dit is wel al even geleden omdat ik veel werk had met mijn examens. Maar ik heb er eindelijk werk van gemaakt.

IMG_0356.JPGIk begin altijd met een primer. Ik had mijn volgers laten stemmen op 2 primers. Maar het probleem was dat ik pas mijn make-up heb opgeruimd en ik de primer die jullie gekozen hebben, heb weggegooid. Oepsie. Dit was de HD Studio photogenic primer van NYX. Ik ben persoonlijk geen fan van deze primer (obviously). Dus daarom heb ik een primer gebruikt die ik pas heb gekocht. De prime and fine primer van Catrice Cosmetics uit de Kruidvat. Op dit moment is dit mijn favoriete primer. Ik breng mijn primer gewoon aan met mijn vingers.

IMG_0362.JPG

Vervolgens heb ik mijn foundation aangebracht. Jullie kozen voor de fit me matte and poreless foundation van Maybelline. Dit is niet รฉรฉn van mijn favoriete foundations. Ik vind dat dit product geen matte finish heeft zoals de beschrijving belooft. Ook blijft hij niet goed zitten bij mij. De kleur 115 is iets te donker voor mij, dus daarom dat ik deze amper gebruik. Op de onderstaande foto draag ik alleen de foundation en de primer.

IMG_0363.JPGDe volgende stap is concealer. Jullie hebben gestemd op de kleur 015 van de Catrice concealer. Deze gebruik ik altijd en is absoluut mijn favoriet. Deze concealer heeft een zeer hoge dekking en blend goed uit. Hij gaat ook niet in kleine lijntjes op je huid zitten. Ik blend hem altijd uit met een beauty blender van de Kiko of moet een kwast van Morphe.

Hierna deed ik mijn wenkies. Jullie kozen voor het Micro brow pencil van NYX in de kleur taupe. Nog een favoriet! Jullie hebben goede smaak ๐Ÿ˜‰

DSCN2352.JPGVervolgens heb ik bronzer aangebracht. Jullie kozen voor de butter bronzer van Physicians Formula. En ja, opnieuw een favoriet! Dit is echt een super goede bronzer. De kleur klopt precies en de textuur is super. Zoals de naam zelf zegt, lijkt het wel boter. Hiervoor gebruikte ik een bronzer van MUA, maar deze vind ik 10x beter. Hij ruikt ook nog eens super goed.

Op de foto kun je de bronzer een beetje zien, maar ik gebruik er nooit superveel van. Ik hou het het liefst ‘natuurlijk’.

Next up is oogschaduw! The most exciting part.

IMG_2326.JPG

Jullie kregen de keuze tussen het SOPH X Make-up revolution palette en mijn Morphe 35F palette. Morphe was de winnaar. Ik had wel nog veel vrijheid over wat ik ging doen met de oogschaduw aangezien ik keuze had uit 35 vesrchillende kleuren.

DSCN2359.JPGIk begin altijd met een lichtere kleur die ik aanbreng over mijn hele ooglid en een beetje uitblend tot net niet aan mijn wenkbrauw. Hiervoor heb ik de eerste kleur van links op de onderste rij gebruikt en deze gemengd met een heel klein beetje van de 3de kleur op dezelfde rij.

Vervolgens heb ik wat meer van die 3de kleur genomen en aangebracht in mijn ooghoek en in de vouw van mijn oog (ik heb geen idee hoe ik dit anders moet noemen –> crease in het Engels).

DSCN2360.JPG

Zoals je ziet op de foto heb ik in de buitenste hoek van mijn oog iets meer pigment aangebracht dan in de binnenste hoek.

Daarna heb ik wat fixing spray gespoten op een packing brush en heb ik de 4de kleur van de bovenste rij gebruikt op mijn ooglid. Vooral in de binnenste hoek van mijn ooglid en een beetje laten overgaan naar de buitenste hoek.

DSCN2361.JPGTip: voor meer pigment kan je fixing spray op je borstel spuiten! (spuit het niet op de oogschaduw zelf, hierdoor kan die een rare textuur krijgen)

Als eyeliner kozen jullie L’orรฉal super slim eyeliner in de kleur pitch black. Als mascara de Sensational Lashes van Maybelline.

Je ziet altijd een groot verschil als je je eyeliner en mascara hebt aangebracht vind ik!

Om alles helemaal af te maken heb ik de lippenstift en highlighter nog aangebracht die jullie gekozen hadden. Een liquid lipstick van Milani in de kleur ‘ Loved ‘ en Highlighter van MUA in de kleur champagne.

En dit is het resultaat:

DSCN2371.JPG

Bedankt om te lezen!

xoxo Myrthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s