Beauty

Soph X Make-up revolution – Extra Spice

In juni 2018 kwam Sophie (bekend als Sophdoesnails op Youtube) uit met haar tweede oogschaduw palette in samenwerking met Make-up revolution. Haar eerste palette bracht ze ongeveer een jaar geleden uit samen met een highlighter palette.

makeup-revolution-makeup-revolution-soph-nude-lips.jpg
bron: Boozyshop

Deze keer brengt ze haar nieuwe oogschaduw uit met nude lipsticks. Zowel de lippenstift als het oogschaduwpalette zijn erg budgetvriendelijk en van goede kwaliteit. Haar nieuwe oogschaduwpalette ‘Extra spice’ kan je kopen voor 10,49 euro bij Boozyshop of op de website van Make-up Revolution voor 11,99 euro. De lipsticks kosten elk 4.95 euro. Je hebt de keuze uit 3 nudes; ‘Cake’, ‘Syrup’ en ‘Fudge’.

 

Haar eerste palette is één van mijn favorieten en gebruik ik dagelijks om leuke oogschaduw-looks te maken of gewoon voor alledaagse make-up. Haar tweede palette is volgens haar visie een aanvulling van haar eerste palette. Vandaar ook de naam ‘Extra Spice’. Deze kleuren geven een extra boost aan je look en ook aan je oogschaduw collectie!

Verpakking

Het oogschaduwpalette zit in een rose-gold metallic ‘doosje’ dat wel stevig genoeg is. De kleur zie ik erg graag, maar het nadeel aan dit soort metallic verpakking is dat je vlug vingerafdrukken krijgt en dan ziet het er echt niet meer mooi uit. Hetzelfde geldt voor het palette zelf. Wat ik wel leuk vind is dat de kleuren het omgekeerde zijn van haar eerste palette. Hier waren de letters metallic en de basis een soort lichte nude en nu is het dus omgekeerd!

De kleuren

DSCN2432
Dreams – Cookie dough – Cheesecake – Infinity – Running late – Everyday
DSCN2433
Lakes – Enchanted – Romance – Twenty One – Sweet N Sour – Vitamin C
DSCN2438
Reputation – Aurora – LA Sun – Mulled Wine – Chocolate Orange – Brownies

DSCN2428.JPGPersoonlijk ben ik een grote fan van het kleurenpalette. Ik gebruik heel graag warme kleuren zoals ‘Sweet n Sour’. Die kan je heel mooi combineren met ‘Running late’en ‘Chocolate Orange’. Er bestaan ook super veel andere mogelijkheden die je met dit palette kan doen. Ook de pigmentatie van de meeste kleuren is goed. Bij sommige kleuren is het wel iets minder, maar je kan de oogschaduw wel goed opbouwen. Dus als je er een beetje tijd en moeite in steekt, krijg je wel een goede en mooie pigmentatie. Vooral de shimmers/metallics zijn een schot in de roos! Infinity is zeker mijn favoriet. (De derde kleur op de bovenste rij).

Gebruik

39972136_654701554905618_5144308889944064000_n.jpg

De oogschaduw blendt ook erg mooi en makkelijk. Hierdoor is het palette makkelijk te gebruiken voor zowel beginners als gevorderden. Zoals ik al vermeldde, kan je de kleur mooi opbouwen om een prachtig resultaat te krijgen. Aangezien dit palette een aanvulling is van het vorige zou je denken dat je ze samen moet gebruiken, maar dat is eigenlijk niet nodig. Het palette beschikt over voldoende neutrale kleuren om een goede look te kunnen creëren! Ik mis wel wat basis kleuren zoals zwart en wit, maar eigenlijk is dat net het idee van dit oogschaduwpalette: het is enkel een aanvulling op het vorige (waar dus wel zwart en wit bijzitten). Er is vrij weinig fall-out, enkel bij de donkerdere kleuren is het iets meer. Daarom zou ik dus aanraden om eerst je oogschaduw te doen voor je je foundation aanbrengt, zo wordt het geen total mess. De grote spiegel aan de binnenkant is ook zeker een pluspunt.

Een tipje voor extra pigmentatie bij de shimmer: neem wat oogschaduw op je kwastje en spuit er fixing spray op, super shine gegarandeerd! Dit werkt toch altijd bij mij 😉 PLUS je oogschaduw blijft ook beter zitten.

Bedankt om deze blogpost te lezen!

xjes Myrthe

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s