Beauty

Catrice Prime and Fine smoothing refiner

Hallo daar!

Ik ben al suuuuper lang op zoek naar een primer die 1: mijn poriën verkleint EN 2: mijn make-up de hele dag laat zitten. Ik besloot om de Prime and Fine smoothing refiner primer van Catrice eens uit te testen. Deze primer is super budgetvriendelijk en te verkrijgen in elk Kruidvat.

IMG_0356

Verpakking

Het product zit in een kleine doorzichtige container met een zwart dekseltje. Dit is anders dan de vorige primers die ik had, die zaten meestal in een tube. Het potje ziet er wel leuk en schattig uit omdat het zo klein is. Ik vind het niet zo handig dat ik de primer er met mijn vingers uit moet halen. Mijn nagels zijn vrij lang en hierdoor komt de primer vaak vast te zitten onder mijn nagels. Dat is heel vervelend. Ik geef toch de voorkeur aan een tube, dit is ook hygiënischer.

Poriën verkleinen

De beschrijving zegt dat de primer zorgt voor een verfijnde teint, de poriën verfijnt en rimpeltjes optisch laat verdwijnen. Ik vind dat deze primer vrij goed werkt, tot nu toe de beste van alle primers die ik al heb gehad. Je ziet veel minder de ‘gaatjes’ in mijn gezicht, vooral op mijn wangen. Op dit vlak presteert de Prime and Fine smoothing refiner dus top!

Make-up langer behouden

In de beschrijving van deze primer staat er niets over je make-up langer behouden of wat dan ook. Het gaat enkel over poriën vullen. Dit vind ik wel spijtig, want ik gebruik graag een primer die beide doet. Mijn make-up houdt ongeveer even lang wanneer ik geen primer gebruik. Dit is dus wel een minpunt.

De ingrediënten

Zoals de meeste primers is deze eentje op basis van siliconen (zorgen voor een gladde huid, vullen fijne lijntjes en vergroten poriën op).  De primer is olie-vrij, zeker een pluspunt! Ik heb op het einde van de dag vaak last van een glimmende, vette huid. Dit is niet zo prettig en daarom vind ik het goed dat er geen extra olie op mijn gezicht wordt toegevoegd door het gebruiken van een primer met olie. Er zit ook silica in en dit vermindert de glans op je huid (joepie!).

Besluit:
Ik zou deze primer zeker aanraden als je enkel opzoek bent naar een primer die je poriën verkleint en je huid egaal maakt. Spijtig genoeg zorgt deze primer er niet voor dat je make-up langer blijft zitten. Voor de prijs van deze primer kan je eigenlijk niet missen. Haast je dus zeker naar het Kruidvat als je iets wilt doen aan die vervelende lijntjes op je gezicht!

Bedankt om mij blog te lezen!

xjes Myrthe

Een gedachte over “Catrice Prime and Fine smoothing refiner”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s