Beauty

Bubble masker van de Action – review

Bubble maskers zijn helemaal in! Daarom besloot ik om er ook eentje te testen. In de Action kwam ik toevallig een bubble masker tegen. Voor maar 99 cent heb je daar al 3 bubble maskers?? Super goedkoop!

Dit masker is geschikt voor alle huidtypes, of dat staat toch op de verpakking. Als je verder de beschrijving gaat lezen, staat er dat je toch met oppassen als je een gevoelige huid hebt. Toen kreeg ik al schrik… maar ik heb het dan toch gewaagd (en dat allemaal voor jullie he!). Gelukkig heb ik er geen reactie op gekregen.

40359232_2176802202577732_819922927687303168_nVerder vind ik dit echt een leuk maskertje. Het is helemaal anders dan maskers die ik al eerder heb gebruikt. Het kietelt zelfs als je het gebruikt. Wanneer het masker uit de verpakking komt is het nog vloeibaar, maar door aanraking met de huid en de lucht verandert het in schuim. Hoe langer je wacht, hoe schuimiger het wordt. Dat voelt heel leuk aan op je huid! Na 5-10 minuutjes mag je het masker inwrijven en afspoelen met lauw water. Ik had wel niet het gevoel dat het iets speciaal met mijn huid had gedaan, het was niet zachter ofzo. Dat is wel spijtig.

Mijn gevoelige huid was wel wat rood na het gebruik van het masker, maar dat was na 10 minuutjes alweer verdwenen. Ik zou toch aanraden om het masker, voor je het gebruikt, te testen op een klein plekje op je huid. Zo weet je zeker dat je geen allergische reactie zult krijgen. Beter voorkomen dan genezen!

Voor maar 33 cent per masker kan je eigenlijk niet moeilijk doen. Dus als je graag die tinteling van de bubbels ook eens wilt voelen, zou ik zeker aanraden om je mandje te gaan vullen in de Action.

Bedankt om mijn blog te lezen!

40422146_1733483310094644_2645014905836535808_n.jpg

xjes Myrthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s