Beauty

Wat zijn mijn favoriete make-up producten op dit moment?

Doordat ik zo vaak met make-up bezig ben, krijg ik vaak de vraag welke producten ik het meest en het liefste gebruik. Dit verschilt heel erg van maand tot maand. Ik kan elke dag nieuwe producten ontdekken die ik misschien beter vind dan mijn huidige favorietjes, maar voor jullie zet ik mijn favoriete make-up van dit moment even op een rijtje!

LA Girl Pro Matte Foundation

IMG_9634.JPGOver deze foundation staat er een review online op mijn blog! Het leuke aan deze foundation vind ik de high-coverage. De dekking is super goed en je hebt helemaal niet veel van het product nodig. Daarbij is ook de finish erg mooi, ik hou van een matte foundation! Zeker omdat ik vaak last heb van een vettige huid. Deze foundation van LA Girl houdt dat goed onder controle. Als je de foundation goed blendt, zie je ook bijna niet dat je make-up draagt. De foundation heeft helemaal geen irritante of felle geur, zeker een pluspunt! Je kan hem kopen op Boozyshop voor 9.95 euro.

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer

40395189_1040760816104707_5897258940885893120_n.jpgDeze bronzer is echt suuuuper. De bronzer bevat murumuru boter, waardoor hij kei goed aanvoelt op je huid. Het zorgt er ook voor dat je huid zacht en gehydrateerd wordt. De bronzer is een soort combinatie van poeder en cream bronzer, dit vind ik heel aangenaam. Je hebt veel minder fall-out en het zacht op je huid glijdende effect van een cream. De verpakking vind ik ook super leuk, er zit een klein spiegeltje en applicator bij. Ik zou wel je eigen kwast gebruiken bij het aanbrengen. De bronzer is niet super goedkoop, maar zeker zijn prijs waard! Voor 19.95 kan je hem kopen bij Boozyshop.

POREfessional primer van Benefit

1535361752720Nog maar een week geleden kwam mijn review van deze primer online en hij is nu al mijn favoriet! Hij verkleint heel duidelijk je poriën en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Dit viel me vooral op, met andere primers was mijn make-up op het einde van de dag zo goed als af, bij deze niet. Echt een super goede primer! Voor 14,27 euro kan je de mini-versie kopen bij Douglas.

Essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara

40391258_2197231897268387_4510807574630629376_nEen goedkope mascara, met super kwaliteit nodig? Dan moet je deze zeker kopen! Deze mascara maakt mijn wimpers super lang en geeft ze ook nog eens volume. Je moet hem wel vaak genoeg vervangen, want na een tijdje wordt de mascara een beetje klonterig. In deze mascara zitten verlengende vezels waardoor je wimpers langer worden. Ik vind het borsteltje ook heel handig, het is niet te groot of te klein. Voor maar 2,99 euro kan je deze mascara kopen bij de Kruidvat.

Makeup Revolution Ultra Contour Palette

IMG_962b1Bij dit palette ben ik vooral fan van de bruine tinten, de highlighter gebruik ik nooit en vind ik ook niet zo goed. Vooral de 2de kleur op de onderste rij is super goed, deze gebruik ik altijd voor contour. Deze kleur is erg geschikt voor contouring omdat het geen warme tint is, meer een koudere/grijzere kleur. De gele kleur is super handig om wallen te verbergen aan de hand van colour correcting. De warme tinten kan je gebruiken als bronzer. Al deze kleuren heb je al voor 8,95 euro bij Boozyshop.

Kiko unlimited double touch lipstick

IMG_9627.JPGDeze lippenstift is echt de beste lippenstift die ik ooit heb geprobeerd! Hij blijft echt mega goed zitten, zelfs bij het eten. Ik kan deze lippenstift de hele dag ophouden. Je hebt ook de keuze of je hem matte wilt houden of er gloss over doet. De lippenstift droogt je lippen niet uit en heeft een zachte structuur. Zeker een aanrader. Hij kost 8,95 euro en is verkrijgbaar in de Kiko winkels of online!

NYX micro brow pencil

IMG_9642.JPGToen ik pas begon met make-up heb ik lang gezocht naar een wenkbrauwproduct dat bij me paste. Ik heb poeder gebruikt, eyebrow pomade,.. Dit werkte allemaal niet voor mij. Toen ik eens bij de NYX een kijkje ging nemen, zag ik iets liggen wat me interessant leek. De NYX Micro brow pencil. Het is een soort potlood, maar dan veel kleiner en preciezer. Dat vind ik zo leuk aan dit product. Je kan je wenkbrauwen invullen, maar met zo fijne lijntjes dat het lijkt alsof het echte haartjes zijn. Je kan dit product kopen in alle NYX winkels.

L’Oréal Super Liner Perfect Slim Intense Black

Deze eyeliner is echt top! Hij is intens zwart (zoals de naam zegt), niet te dun of te dik en niet te lang. Je kan er heel precies mee werken.

Milani Make it Last Setting Spray

40402867_2623535844537285_988256156445048832_nIk heb niet zoveel ervaring met setting spray. Ik heb er namelijk nog maar 2 gehad, dit is er één van. Ik vind deze wel heel erg leuk! Vooral de geur is lekker. De ‘spray’ (geen idee hoe ik dit anders moet zeggen) is ook aangenaam, het product wordt goed verdeeld en komt er niet te agressief uit. Deze kost 13,49 euro en is verkrijgbaar bij Boozyshop!

Zo dat zijn momenteel mijn favoriete productjes!
Als je nog vragen hebt, mag je me altijd een berichtje sturen.

Bedankt om mijn blog te lezen!

xjes Myrthe

Een gedachte over “Wat zijn mijn favoriete make-up producten op dit moment?”

  1. Goede tip voor foundation! Ik ga binnenkort zeker eens een kijkje nemen! Alleen de kleur kiezen gaat wat moeilijker als je online bestelt. Beetje tricky voor mijn bleke huid.

    – xx Daisy

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s