Beauty

Les Couleurs De Noir

Vandaag kreeg ik deze productjes van Les Couleurs De Noir in mijn brievenbus. Natuurlijk was ik super enthousiast en besloot ik om ze meteen uit te testen!

Les Couleurs De Noir

Eerst wil ik jullie wat meer vertellen of dit merk/bedrijf.  Les Couleurs De Noir is een Vlaams make-up bedrijf. Hun filosofie is dat elke vrouw het recht heeft op schoonheids-en verzorgingsproducten. Want dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Denk maar aan allergieën, een gevoelige huid,… Hun producten zijn ontwikkeld op basis van een blacklist. In deze blacklist staan er ingrediënten die ze niet wensen te gebruiken, dit om allergische reacties te voorkomen. Daarom werd ook elk product getest op vrouwen met een allergie. Al hun producten werden ook dermatologisch getest. Dit is de reden dat deze producten me ook zo aantrokken. Zelf heb ik een gevoelige huid en krijg daarom soms een allergische reactie op bepaalde make-up.

Wat zat er in mijn pakketje?

Les Couleurs De Noir heeft me 4 verschillende producten opgestuurd die in hun gamma zitten.

41026177_700803673614453_6309129962221731840_n

  1. Full Gloss Lip Maximizer in de kleur 03.
  2. Le Stylo Rouge in de kleur 03.
  3. Stylo Sourcils WR in de kleur lichtbruin.
  4. Het warme Soft Touch Eyeshadow Quattro

Full Gloss Lip Maximizer

41176067_980093322177102_5515734582210592768_n

De naam van het product zegt het zelf: dit is een lipgloss die je lippen voller  maakt. Dit soort product is de laatste maanden erg in heb ik gemerkt. De lipgloss hydrateert ook je lippen en zorgt voor een langdurig effect. Er zitten enkele actieve ingrediënten in deze gloss:

  • MAXI-LIPTM: Plumping effect/ mooie volle lippen
  • Monoi boter: Voeden/ hydrateren
  • Olijfolie: Voeden/ hydrateren/ anti-oxidant

40928043_241707819823181_6202203057715937280_n

Ik vind dit een hele leuke lipgloss. Er zit een mooi kleurtje in met glittertjes en het effect is niet te fel. Je merkt wel dat je lippen een beetje tintelen, maar het doet zeker geen pijn! Dit kan wel eens gebeuren als je bepaalde lip plumpers gebruikt.

 

Deze gloss kost 17,30 euro en je kan ze bestellen op hun website. Normaal gezien zou ik dit vrij duur vinden, maar aangezien het product veel meer voordelen biedt, vind ik het een redelijke prijs! Hij is beschikbaar in 3 verschillende kleuren.

Le Stylo Rouge

 

40978459_223740991832575_8528499276718800896_n
Ik had voor de foto misschien best even mijn lippen gescrubd, oepsie!

Le Stylo Rouge is een gewone lippenstift. De lippenstift is in de vorm van een pen waardoor hij erg makkelijk is om te gebruiken en ook handig! Het is geen grote lippenstift dus je kan hem overal meenemen. De finish van deze lippenstift is glossy, wat niet mijn favoriete finish is. Ik ben meer voor een matte finish. Daarom is het natuurlijk geen slechte lippenstift, in tegendeel zelfs. Ook dit product biedt weer een reeks aan voordelen: er zit Vitamine E en C in om veroudering tegen te gaan, de lippenstift voel je ook bijna niet zitten door de lichte textuur, maar zorgt toch voor een goede dekking! Dit product kost 19,90 euro en is beschikbaar in 5 verschillende kleuren op de website van Les Couleurs De Noir.

Stylo Sourcils WR

 

Dit is een wenkbrauwpotlood. De punt is fijn, zo kan je het product heel specifiek op je wenkbrauw aanbrengen. Naar mijn mening mocht de punt nog iets fijner, ik ben namelijk een fan van super dunne lijntjes te trekken om mijn wenkbrauwen op te vullen. Om de punt zo fijn mogelijk te houden, is er ook een slijpertje bij. De textuur is heel erg licht, dit is heel aangenaam. Je voelt het helemaal niet zitten. Ik raad wel aan om het ook zo licht mogelijk aan te brengen, een dikke laag is niet nodig door de hoge pigmentatie. 41051474_2168948056759586_3149690313488990208_n

De formule bestaat uit een combinatie van zachte wassen, textuur-verbeterende agenten, fijn rijstpoeder en pigmenten. Het is ook water-proof!

Voor 14,30 euro kan je dit product kopen op hun website. Je hebt keuze uit 2 kleuren: lichtbruin en donkerbruin.

Soft Touch Eyeshadow Quattro

 

Dit mini-palletje bestaat uit 4 kleuren (zie foto). Je kan ze allemaal samen gebruiken om een ooglook te creëren. Ik vind het wel een groot nadeel dat de 4 kleuren een beetje glitter bevatten, daar ben ik echt geen fan van. Ik gebruik het liefst matte kleuren in combinatie met glitter. De pigmentatie zit bij de 3 donkerdere kleuren heel goed, bij de lichte kleur wat minder. Op zich is het wel leuk om 4 kleurtjes te hebben die bij elkaar passen. Er is best wel veel fall-out wat ook een minpunt is. De prijs vind ik erg hoog voor maar 4 kleuren. Je kan hem kopen voor 34,70 euro op de website van Les Couleurs De Noir. Er bestaat nog 1 andere ‘koude’ kleurvariant.

De lip-producten en het wenkbrauwpotlood vind ik zeer leuk en zou ik iedereen aanraden. Van het oogschaduw kwartet ben ik helaas geen fan. Als je een gevoelige huid hebt of last hebt van allergieën zou ik je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op hun website! Je kan de producten ook in verschillende apotheken krijgen (lijst vind je ook op hun website). Ze hebben ook nog tal van andere producten die niet in deze blogpost vermeld staan, dus neem zeker een kijkje!

Bedankt om mijn blogpost te lezen!

xjes Myrthe

2 gedachten over “Les Couleurs De Noir”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s