Beauty

Maybelline Super Stay Matte Ink – review

Hellooo, hier ben ik weer.

Sorry, het is al eventjes geleden dat ik nog een blog heb gepost. Ik was namelijk op vakantie en had het daarna eventjes druk met school. Maar nu ben ik weer helemaal terug!

Ik wou al eventjes de Super Stay Matte Ink lippenstift van Maybelline uittesten en dat heb ik nu ook gedaan. En als ik al mag spoilen: deze lippenstift is geweldig! Let’s get straight to business.

De verpakking

DSCN4870.JPG

Deze lippenstift zit zoals de meeste lippenstiften niet apart verpakt in een doosje. Daar heb ik absoluut geen probleem mee. Verder vind ik het er ook leuk uitzien. Het gekleurde gedeelte van de lippenstift is in matte, net zoals de finish van de lippenstift zelf. Een leuk detail!

Gebruik

DSCN4872.JPG

Het borsteltje heeft een dunne ovaal-vorm die smaller wordt naar het einde toe. Dit maakt het erg makkelijk om de lippenstift nauwkeurig aan te brengen. De textuur is ook heel handig. Het voelt wel een beetje dik aan, maar je hebt maar 1 laag nodig om je lippen volledig te bedekken. De pigmentatie is dan ook top! Je moet de lippenstift wel even laten drogen want in het begin voelt het een beetje plakkerig aan. Hier ben ik niet zo’n fan van. Gelukkig is dat na een paar minuutjes wel weg.

De lippenstift houdt super goed. Eten, drinken,… noem maar op, deze lippenstift blijft intact. Ik was blij verrast! Er is wel een nadeel aan deze langdurigheid, het is heel moeilijk om hem terug af te krijgen. Ik heb zeker 3 verschillende producten moeten gebruiken om de lippenstift af te krijgen. Maybelline heeft wel zelf een product uitgebracht om de lippenstift te verwijderen, dat is de superstay eraser lip color remover (7,00 euro).

De kleuren

DSCN4873.JPGIk heb de kleur ‘pioneer’ gekocht. Mijn rode lippenstift die ik altijd gebruik was toch bijna op, dus daarom besloot ik om deze eens te proberen. Het is een zeer mooie kleur met een goede pigmentatie. Ik ben echt verzot op rode lippenstift en kan er nooit genoeg hebben.

Er zijn nog 7 andere kleuren te verkrijgen:

  • 05 LoyalistKnipsel
  • 10 Dreamer
  • 15 Lover
  • 25 Heroine
  • 30 Romantic
  • 35 Creator
  • 40 Believer
  • Escapist
  • 50 Voyager

 

Conclusie

Ik zou deze lippenstift zeker aanraden, vooral als je houdt van een volle pigmentatie en dekking, matte effect en langdurige lippenstift. Onthoud wel dat je een beetje geduld nodig hebt om hem weer af te krijgen. Je kan deze lippenstift onder andere bij de Kruidvat kopen voor 10.99 euro. Er zijn ook nude varianten op deze lippenstift, deze kun je kopen voor 9.99 euro.

Bedankt om mijn blog te lezen!

xoxo Myrthe

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s