Beauty

Blogger beauty facts #1 – Hashtagsilke

Dag lieve lezers!

Vanaf vandaag begin ik met een nieuwe maandelijkse rubriek ‘Blogger beauty facts’. Elke maand stel ik een nieuwe blogger aan jullie voor aan de hand van leuke weetjes over hun in verband met beauty. Bijvoorbeeld wat hun favoriete product is, welk product ze absoluut haten en veel meer.

silke.PNG
bron: https://www.instagram.com/hashtagsilke/

De eerste blogster waar we het vandaag over gaan hebben is Hashtagsilke! Haar volledige naam is Silke van Essen. Ik vind haar foto’s en content altijd super leuk, dus neem zeker eens een kijkje op haar blog en instagram. Laten we beginnen
met de vragen.

Wanneer ben je voor het eerst begonnen met je blog en waarom?
Ik ben nog niet zo heel lang bezig met mijn blog. In april begon ik met mijn site te ontwerpen en op 1 mei kwam mijn eerste artikel online waarmee ik ook meteen mijn blog lanceerde naar de buitenwereld toe.

Als je je hele leven maar van één merk schoonheidsproducten (dus skin care en make-up) zou mogen kopen, welk merk zou dat dan zijn?
Yves Rocher! Ooit liet ik een huidanalyse doen in één van hun winkels. Hierbij kwam ik te weten welke producten ik nodig heb voor mijn huid, sindsdien gebruik ik hun huidverzorging. Qua make-up gaat mijn voorkeur niet uit naar Yves Rocher, ik gebruik vele merken door elkaar. Toch heb ik best wat make-up van dit merk in huis, dus als ik écht maar één merk zou mogen kiezen zou het Yves Rocher zijn.

Wat is één make-up product waar je echt niet zonder kan?
De basis van make-up vind ik toch (zwarte) mascara, ik ga zelden zonder mascara de deur uit. Zo lijken mijn ogen groter en lijk ik minder snel moe. Ik vind het niet altijd nodig om make-up op te doen, soms wil ik mijn huid een beetje rust gunnen. Mascara smeer je op je wimpers waardoor dit weinig invloed heeft op je huid. Dus ook op de dagen waarop ik mijn huid rust gun, draag ik mascara.

Wat is het ergste product dat je al eens hebt uitgetest?
Het stroopwafel masker van Hema vond ik echt niet prettig. Ik ga niet zeggen dat het slecht is, maar mijn huid kon er niet goed tegen. Het masker plakte heel erg, het leek echt op stroop, hierdoor hing ik helemaal vol. Het werd ook warm op je gezicht, ik heb meer een voorkeur voor frisse maskers. Mijn huid zag best wel rood toen ik het eraf haalde, dit kan niet de bedoeling zijn. Ik was bang dat het mijn huid aangetast had aangezien ik een vrij recent litteken op mijn voorhoofd heb dat ik niet verder wil beschadigen. Ik heb mijn huid erna direct gewassen en ingesmeerd met een goede dagcrème.

Koop je liever high-end producten of budgetvriendelijk?
Ik koop bijna alleen maar budgetvriendelijke producten. Mijn make-up komt vooral van NYX, Hema, Yves Rocher (bij een actie) of gewoon uit het Kruidvat. Af en toe koop ik wel eens iets van duurdere merken zoals van MAC cosmetics, dit doe ik wel alleen als er korting op is.

Wie is jouw favoriete blogger?

silkeblogs.PNG
Bron: https://www.instagram.com/p/BolwjvDhlwI/?taken-by=silkeblogs

Ik lees heel graag de artikels van Silkeblogs. Ze heeft een vlotte pen en schrijft over zaken die me interesseren. Ook zijn haar foto’s altijd heel mooi, het valt op dat ze heel veel tijd steekt in haar blog!

Wat vind je het leukste; make-up video’s kijken of blogs erover lezen?
Ook al ben ik zelf een blogger, toch bekijk ik het liefst make-up video’s op YouTube. Het zien van een make-up ritueel zegt zoveel meer dan het lezen ervan met enkele foto’s. Daarom is het ook mijn droom om zelf een YouTube kanaal te starten! Het jammere aan video’s is dat je ze meestal met geluid moet bekijken, dit gaat niet altijd. Daarom lees ik op de stille momenten blogs.

Heb je een bepaalde skin-care routine? Welke?
Een routine kan ik het niet echt noemen, ik gebruik veel producten door elkaar. Ik reinig mijn huid met de citrus cleanser van Herbalife, daarna gebruik ik de Hydro Végetal dagcrème van Yves Rocher en als laatste smeer ik cicaplast van La Roche Posay op het litteken op mijn voorhoofd samen met een zonnecrème om verkleuring tegen te gaan. ’s Avonds was ik mijn gezicht gewoon met water en daarna gebruik ik micellair water van Mylène om mijn huid terug te reinigen. Nachtcrème gebruik ik niet. Dit ‘ritueel’ verandert bij mijn nogal vaak wanneer ik een nieuw product ontdek.

Dit waren alle vragen. Hopelijk vinden jullie dit een leuke rubriek! Laat het me zeker weten als je een paar bloggers als suggestie hebt of als je zelf als blogger wilt deelnemen aan mijn rubriek!

Ik hoop ook dat jullie Silke haar blog zeker eens zullen bekijken! Ook heel erg bedankt aan Silke dat ze hieraan wou meewerken.

Bedankt voor het lezen!

xoxo Myrthe

Een gedachte over “Blogger beauty facts #1 – Hashtagsilke”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s