Beauty

Wat staat er op mijn make-up wishlist?

Door mijn kleine obsessie met make-up gebeurt het wel eens dat ik veel nieuwe producten wil kopen. Spijtig genoeg heb ik hier niet altijd geld voor. Dus er staat een hele resem aan make-up op mijn wishlist. In deze blogpost vertel ik jullie over 5 producten die op mijn lijstje staan

THE JACLYN HILL EYESHADOW PALETTE van Morphe

JH_HERO.jpgDit palette is al een hele tijd uit, maar toch heb ik hem nog niet. MAAR ik heb hem vandaag eindelijk besteld! Dit palette is een samenwerking tussen youtuber Jaclyn Hil en Morphe. Dit palette heeft honderden positieve reviews met alleen maar lof. Ook enkele mensen die ik ken, raden het palette aan. Het palette heeft 35 oogschaduwkleuren, zowel matte als shimmer, metallics,… dit palette heeft het allemaal! Het kost 42 euro op de site van Morphe, maar als je de beauty wereld goed kent dan vind je wel een kortingscode onder iemands zijn YouTube filmpje πŸ˜‰ (tip: Jaclyn zelf en NikkieTutorials hebben zo’n code!)

Tarte shape tape contour concealer

DDB shape tape concealer__DDB_misc-alt-3_ALT (1)Dit is de bestverkochte concealer van Tarte en dus echt super populair op dit moment! Spijtig genoeg is deze concealer niet te koop in BelgiΓ«. Je kan hem wel online bestellen voor 26 euro. Toch wel duurder dan mijn drugstory concealers die ik dagelijks gebruik en ook de reden waarom ik deze nog niet gekocht en/of uitgetest heb. Het is een full coverage concealer en volgens de reviews die ik al heb gezien en gelezen een super concealer. Hopelijk wordt dit product ooit de mijne!
L’or primer van Guerlain
ESSENCE-ECLAT-OR-352146
Doordat ik altijd naar YouTuber Tati Westbrook (Glamlifeguru) kijk, wil ik deze primer graag eens uitproberen. Maar ook dit product is weer aan de dure kant. Zeker voor een primer! In de ICI Paris kost deze primer 62.50 euro. Dat is waarschijnlijk omdat er echt goud in zit. Dit zorgt ervoor dat je huid een heel naturelle straling krijgt.
Laura Mercier Loose Setting Powder

download

Ik heb eigenlijk nog nooit een los poeder gebruikt, alleen pressed poeder. Daarom wil ik graag eens een los poeder proberen. Veel bekende MUA’s gebruiken dit poeder van Laura Mercier. Ik ben heel erg benieuwd of ik dit een leuk product ga vinden. Dit product zorgt er trouwens voor dat je make-up langer blijft zitten. Het geeft een matte effect. Het is weer niet zo goedkoop, namelijk 42 euro.

 

Essential High Coverage Creme Foundation – Jouer Cosmetics

joueressentialcremefoundation_1_gl.jpg

Dit is (zoals de naam al zegt) een full coverage foundation en daar ben ik fan van! Volgens reviews voelt de foundation helemaal niet zwaar aan en blijft heel lang zitten. De foundation heeft een matte finish. Ook hier houdt de prijs me weer tegen, deze foundation kost 38 euro op BeautyBay. Wat ik super vind aan deze foundation is er dat er super veel variatie is in de kleuren!

 

 

 

Ik ga dus nog veel mogen sparen als ik alles van mijn wishlist wil kopen, want dit is nog niet alles! En.. er blijven maar producten bijkomen.

Laat me weten welke producten er op jullie lijstje staan!

Bedankt om mijn blogpost te lezen.

xoxo Myrthe

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Wat staat er op mijn make-up wishlist?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s