Beauty

The Jaclyn Hill Palette – review

Hallo!

Jullie konden in mijn vorige post al lezen dat The Jaclyn Hill Palette in samenwerking met Morphe op mijn wishlist staat en dat ik hem eindelijk besteld had. Hij is nu eindelijk aangekomen! Ik was echt super excited toen mijn pakketje aankwam en heb onmiddelijk alle kleuren geswatcht en de dag erna ook uitgetest. In deze blogpost vertel ik jullie wat ik van het palette vind.

De verpakking

DSCN4929.JPG

Het palette zit in een witte glanzende doos die erg modern oogt. Op de doos staat de naam van het palette in zilveren letters geschreven. De combinatie van wit en zilver ziet er heel chique uit. Op de achterkant van de doos staan enkele foto’s van Jaclyn en een tekstje dat ze zelf heeft geschreven over haar oogschaduwpalette en de samenwerking met Morphe.

Het verraste me dat dit palette wit is, want de andere palettes van Morphe zijn zwart. Ik vind het wit eigenlijk veel beter, de kleuren zijn veel duidelijker en het palette ziet er duurder en chiquer uit. Het palette zelf sluit met een magneet, dat vind ik heel leuk. Zo ben je er zeker van dat je palette goed dicht zit. Om ervoor te zorgen dat je palette proper blijft, zit er ook een plastiekje bij die je over de kleuren kan liggen. Zo komt er geen oogschaduw op de bovenste flap. Er staan wel geen kleurnamen op het plastiekje, die staan op de achterkant van het palette. Het is wel mooi gedaan, maar niet zo handig.

De binnenkant van dit palette is zilver bekleed. Aan de binnenkant staat op de bovenste flap een tekstje van Jaclyn: ‘This palette is dedicated to all my loving subscribers xo Jaclyn’. Ik vind dit een leuk detail en het tekstje heeft een mooi lettertype. Het is wel spijtig dat er geen spiegel aan dit palette zit.

De kleuren

DSCN4935

 

Met de kleuren van dit palette kan je super veel verschillende looks creëren. Dit palette is echt veelzijdig en dat vind ik zo leuk aan dit palette. Er is voor ieder wat wils. Zowel neutrale kleuren als felle kleuren.

De pigmentatie is ook super goed, veel beter dan andere palettes die ik heb. Je moet dan wel voorzichtig zijn dat je niet te veel product op je oogschaduwborstel neemt, anders heb je misschien teveel kleur in één keer. Zeker als je niet zoveel pigmentatie gewoon bent. Gelukkig zijn ze wel heel makkelijk om te blenden.

Momenteel heb ik niet echt een favoriete kleur, ze zijn allemaal heel mooi en super gepigmenteerd! Ik was wel verrast van de kwaliteit van de glitters, shimmers en metallics. Die zijn zooo goed!

Gebruik

45000633_245684009457877_89638179375677440_n.jpg
(ik ben niet zo goed in foto’s nemen van mijn eigen oogschaduw)

Zoals ik al zei is het wel even wennen aan de hoge pigmentatie, maar je moet gewoon niet teveel product nemen. De kleuren blenden heel mooi en makkelijk. Ik denk dat je dit palette als beginner wel zou kunnen gebruiken aangezien ze zo makkelijk zijn om te blenden. De textuur van de oogschaduw is ook heel aangenaam. De oogschaduw is helemaal niet stoffig, maar voelt heel smooth aan. Ik weet niet hoe ik het anders moet uitleggen, maar je vinger vloeit er heel makkelijk over.

Prijs

Dit palette is mijn duurste palette tot nu toe, maar het geld helemaal waard. Op de website van Morphe kan je het palette kopen voor 42,00 euro, maar je kan ook veel kortingscodes vinden online. Zeker bij youtubers die affiliate codes hebben, zoals NikkieTutorials of Jaclyn zelf. De meeste palettes van Morphe zijn een beetje goedkoper dan deze, maar het valt op dat de samenstelling van deze producten anders zijn. Natuurlijk is het ook iets duurder doordat het een samenwerking is met Jaclyn Hill. Collabs zijn vaak iets duurder. Het palette is deze prijs zeker wel waard!

DSCN4934

Ik zou dit palette vast en zeker aanraden. De kleuren zijn leuk, er is veel variatie, de samenstelling is goed, makkelijk te gebruiken,… het enige nadeel is dat er geen spiegel is. Dat ene nadeel is eigenlijk niks vergeleken met de vele voordelen. 

Bedankt om mijn blogpost te lezen!

xoxo Myrthe

Een gedachte over “The Jaclyn Hill Palette – review”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s