Beauty, Lifestyle

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Damask Rose – review

Dag lieve lezers!

DSCN5043Als ik me verveel dan bekijk ik vaak de webshop van Boozyshop om leuke productjes te ontdekken die ik graag eens wil uittesten. Zo kwam ik terecht bij de producten van Holika Holika. Dit is een Koreaans merk voor make-up en verzorgingsproducten. Ik had nog nooit Koreaanse producten uitgetest, dus besloot ik om een maskertje te bestellen. Het zijn namelijk erg goedkope producten, dus geen groot gat in mijn portefeuille! Het Pure Essence Mask Sheet Damask Rose sprak me aan, dus bestelde ik het voor maar 1,95 euro.

Verpakking

De verpakking van dit masker vind ik echt super mooi. Het heeft een hele mooi roze kleur en er staat een leuke afbeelding van de rozen op. Dit is omdat het masker olie van Damaskus rozen bevat. Hier kom ik later op terug. Het nadeel aan Koreaanse merken is wel dat de meeste uitleg in het Koreaans geschreven is, dat versta ik dus niet. Gelukkig staat er wel een heel klein beetje Engels op.

Gebruik

DSCN5048.JPGZoals ik al zei bevat het masker olie van Damaskus rozen. Deze olie helpt tegen pigmentatie vlekken. Dus als je een beetje rode plekken hebt door oude acne littekens dan kan dit masker de plekken minder intens maken. Hier heb ik niet echt last van. Ik kocht het masker vooral omdat het erg verfrissend is en je huid  gezond en stralend hoort te maken. Verfrissende maskers zijn echt mijn favorieten, vooral omdat ik een gevoelige huid heb. Het masker mag niet te ‘straf’ werken, want anders krijg ik last van rode vlekken en een branderig gevoel. Dit heb ik nooit bij verfrissende maskers zoals deze. Veel verschil zie ik niet echt na het gebruik van dit masker, misschien moet ik het meer gebruiken dan één keer. Ik merk wel dat mijn gezicht heel koud aanvoelt en heel lekker ruikt, de geur is wel heel fel en is waarschijnlijk aangesterkt. Dit zou wel een nadeel kunnen zijn bij gevoelige huid.

DSCN5047Op de verpakking staat dat je het masker 10-20 minuten moet oplaten. Het overblijvende product moet je in je gezicht masseren, dat is zo bij veel maskers. In de verpakking zit ook nog veel product dat je later kan gebruiken als je dat wil. Super handig! Dan heb je wel het nadeel dat je het zakje niet terug kan sluiten, dus zou je niet te lang moeten wachten om de rest van het product te gebruiken.

Conclusie

DSCN5052.JPG

Het masker is wel leuk om een keertje te gebruiken. Uiteindelijk heb je niet veel effect ervan. Het is wel een prima masker om te gebruiken tijdens een beetje me-time. Let wel op dat je huid niet beschadigt is als je masker aanbrengt! Op de verpakking staat namelijk dat dit niet mag. Vermijd ook contact met je ogen. Je kan het masker bestellen bij Boozyshop voor 1.95 euro. Neem ook zeker een kijkje naar de andere producten van Holika Holika, keuze genoeg!

Bedankt om deze blogpost te lezen!

xoxo Myrthe

5 gedachten over “Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Damask Rose – review”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s