Beauty, Events

EVENT: Opening Oximi Edegem

Op dinsdag 11 december was ik uitgenodigd op het blogger event voor de opening van de nieuwe parafarmacie Oximi in Edegem.

40298856_314968802602531_5712708778906877952_o.jpgBij Oximi kan je meer dan 200 verschillende merken krijgen, van make-up tot voedingsproducten. Het is er allemaal, super handig! Er is een grote keuze aan natuurlijke en bioproducten, exclusieve cosmetica en artikelen die anders alleen in een apotheek verkrijgbaar zijn, zoals voedingssupplementen, dieet- en voedingsproducten en essentiële oliën. Je moet dus niet meer naar de apotheek EN naar de biowinkel EN naar de parfumerie gaan, je kan gewoon bij Oximi binnenstappen en je hebt alles wat je nodig hebt.

Het grote aanbod is niet het enige dat zo leuk is aan deze winkel, ook de beleving is een groot pluspunt. Oximi biedt je persoonlijk professioneel advies aan, want met zo’n groot aanbod is het soms moeilijk om nog te weten wat je nu eigenlijk moet kopen. Daarom staan er altijd professionals voor je klaar! Ook tijdens het event kreeg ik bij verschillende merken persoonlijk advies. Echt super leuk en handig. De klant staat dus centraal. Iedereen is natuurlijk uniek en heeft verschillende noden.

Oximi-retailoffice-1.jpg

Je kan ook experimenteren, proeven, ruiken, testen, uitproberen,… wat je maar wil! Dit maakt de beleving nog leuker. Het is een klein beetje een ontdekkingstocht. Tijdens het event stonden er overal producten die je kon uittesten, wasbakken, spiegels, proevertjes,… alles wat je nodig hebt om te ontdekken welke producten bij jou passen.

Oximi organiseert ook workshops, demo’s, evenementen en coaching- en informatiesessies. Super interessant om eens naartoe te gaan.

48281455_783156605353233_5103628901041569792_n.jpgTijdens het event kocht ik de Nuxe Rêve de Miel lippenbalsem omdat ik in de winter vaak last heb van kapotte lippen. Deze ben ik nog aan het uittesten en een blogpost volgt! Na het evenement kreeg iedereen een superleuke goodiebag met superveel producten in. Ik ben ze al volop aan het uittesten! Er zaten producten in van Clinique, Sisley, Apvita,… enzoverder. Onderaan de blogpost vind je een lijstje met alle producten. Hier volgen ook nog zeker blogposts over! Laat me zeker weten over welke producten je graag een review zou willen lezen.

DSCN5059 (1).jpeg

Momenteel heeft Oximi 2 vestigingen, in Waterloo en in Edegem. Ik zet hier even de adressen voor als je een bezoekje zou willen brengen:

 • Oximi Waterloo – Chaussée de bruxelles 511 – 1410 Waterloo
 • Oximi Edegem – Mechelsesteenweg 40 – 2650 Edegem

Open op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10u tot 18u30.
Open op zaterdag en zondag van 10u tot 18u00. Gesloten op dinsdag.

Ik zou elke beauty-lover aanraden om een bezoekje te brengen aan Oximi, het is echt een super leuk concept en een heel gezellige winkel. Je wordt professioneel geholpen en je hebt keuze uit superveel producten. Voor ieder wat wils! Er is momenteel nog geen webshop, maar die volgt nog.

Je kan Oximi ook volgen op hun Facebookpagina
of op hun Instagram: @oximi.be

Hopelijk vonden jullie dit een leuke blogpost, laat zeker een reactie achter als je een review zou willen lezen over één van de productjes uit de goodiebag. 

xoxo Myrthe

 

Lijstje met de producten in de goodiebag:

 • Sisley lippenstift
 • Clinique smart SPF 15 costum-repair moisturizer
 • Jowaé Hydrating Water Mist
 • Apvita 3 in 1 Cleansing Milk with chamomile & honey
 • Clinique liquid facial soap
 • Uriage Age Protect
 • Garancia micropeeling
 • Sisley instant glow primer
 • Clinique take the day off make-up remover voor ogen en lippen
 • Clarins instant make-up remover voor waterproof en felle make-up
 • A-derma soothing foaming gel

4 gedachten over “EVENT: Opening Oximi Edegem”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s