49135487_2576681279014607_5943114060437389312_nDe maand december is bijna om, dus het is tijd voor een nieuwe blogpost over de beauty facts van een blogger. In december is het de beurt aan make-up before you go, ofwel Daisy Van Dorsselaer. Leuke extra fact: Daisy en ik zijn nichten EN het is overmorgen haar verjaardag! De beauty fever runs in the family.

Daisy blogt over heel veel dingen, dus neem zeker een kijkje op haar blog. Ze blogt over beauty (duh), maar ook over eten, mode, reizen,… Op naar haar beauty facts!

Daisy’s beauty facts

Wanneer ben je begonnen met je blog en waarom?
Mijn blog bestaat sinds dit jaar en is dus nog vrij jong. Ik probeer heel graag nieuwe make-up en skincare-producten uit en dat is zover gegaan dat ik besloot om dit met de buitenwereld te delen.

Als je je hele leven maar van één merk schoonheidsproducten zou mogen gebruiken, welk merk zou dat dan zijn?

YVES-ROCHER-Gerpinnes(HAINAUT).jpgDat is een moeilijke daar ik al verschillende merken heb kunnen testen. Als ik echt moest kiezen dan ga ik voor Yves Rocher. Ik leerde de producten van Yves Rocher kennen via mijn mama en dat is er wat ingebleven. Zij bieden een mooi gamma aan voor mijn huidstype waar ik wel tevreden over ben.

 

Wat is een make-up product waar je echt niet zonder kan?
Mascara for sure! Ik voel me best wel kaal zonder een laagje mascara! Ik ben ook best wel trots op mijn lange wimpers en met een goede zwarte mascara komen ze helemaal tot hun recht!

Wat is het ergste product dat je al hebt uitgetest?
Dat heb ik eerlijk gezegd nog niet echt gehad. Alleen van de Kruidvat Originals producten met Tea Tree ben ik echt geen fan! Ze beloven veel maar bij mij werkte dit totaal niet en mijn huid reageerde zelfs heviger op de producten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb deze producten direct verbannen uit mijn routine.

Koop je liever high-end producten of budgetvriendelijk?
Ik heb welgeteld maar één high-end product en dat is een concealer van MAC. Dit is tot nu mijn favoriete concealer! Verder zijn mijn producten budgetvriendelijk. Vooral van Essence, Catrice en Yves Rocher zijn mijn favorieten!

Wie is jouw favoriete blogger?

Ik lees graag de blogs van Silkeblogs en Ellenismyname. Beiden vlotte schrijfsters met artikels die me ook echt interesseren!

Wat vind je het leukst: make-up video’s kijken of blogs erover lezen?
Persoonlijk houd ik liever van de video’s als het over make-up gaat. Vooral KristinaK en VeraCamilla. Het zien helpt veel meer en je krijgt een duidelijker beeld dan met foto’s en tekst.

Wat is je skin-care routine?
Een routine met vaste producten heb ik momenteel nog niet omdat ik nog op zoek ben naar goede producten voor mijn huid. De producten van Yves Rocher heb ik zeer lang gebruikt maar voor mijn acne mag het nog ietsje beter. Momenteel probeer ik producten van Avène. ’s Ochtends reinig ik mijn huid met een micellair water met daarna een dagcrème. ’s Avonds was ik mijn gezicht eerst met een cleansing gel en daarna terug het micellair water. Afsluiten doe ik met een nachtcrème.

Dat waren alle vraagjes! Als je meer over Daisy te weten wilt komen, moet je haar zeker volgen op Instagram en je abonneren op haar blog.

Laat het me zeker weten als je een paar bloggers als suggestie hebt of als je zelf als blogger wilt deelnemen aan mijn rubriek!

 

 

Daisy haar socials:

Instagram: makeupbeforeyougo_
blog: makeupbeforeyougo.wordpress.com

Bedankt om mijn blogpost te lezen!

xoxo Myrthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s