Beauty

Moodmatcher Twist Stick – review

Allereerst, gelukkig nieuwjaar iedereen! Ik wens jullie allemaal een super jaar, met veel nieuwe kansen, ervaringen, geluk, gelach,… alles wat je wensen kan.

DSCN5235.JPG

Ik begin het jaar met deze blogpost over de Moodmatcher Twist Stick lippenstift. Deze lippenstift reageert en past zich aan aan jouw huidskleur. De lippenstift is zo geformuleerd dat het reageert op de chemische samenstelling van je huid en de temperatuur. Zo vormt de lippenstift bij iedereen een unieke kleur. Deze kleur zou je perfect moeten staan. Volgens de verpakking blijft de lippenstift 12 uur zitten ZONDER touch ups. De formule bevat ook aloë vera en vitamine E om je lippen te verzorgen. Dit klinkt allemaal wel heel mooi, maar werkt het ook echt?

Verpakking

De lippenstift zit een kartonnen doosje. Op dit doosje staat een foto en heel veel informatie. De informatie op de verpakking vind ik een groot pluspunt, zo moet je niet alle info gaan opzoeken. De instructies, uitleg over het product en de ingrediënten staan op de verpakking. Het nadeel van al deze tekst en foto’s is dat het minder elegant oogt. Qua uitzicht ben ik niet zo’n fan van de verpakking. De kwaliteit is ook erg laag, het materiaal gaat heel vlug kapot.

De lippenstift zelf is een zwarte en zilveren tube met een doorzichtig dopje. Ook weer niet mijn ding. Ik ben sowieso geen fan van lippenstiften in deze vorm.

Gebruik en resultaat

De lippenstift is heel makkelijk aan te brengen, hij glijdt heel makkelijk op je lippen en de grootte is perfect. Volgens de verpakking zou de kleur na 2 minuten moeten veranderen, dus wacht ik even. Na enkele minuten wachten zie ik weinig verschil. Ik merkte wel dat de kleur niet zo gepigmenteerd was als het product nog maar enkele seconden op mijn lippen zat, maar vlug feller werd. Misschien is dat het effect van deze lippenstift? Een echt kleurverschil merkte ik niet. Zien jullie het verschil wel? Let me know! Misschien zijn mijn ogen minder goed als die van jullie 😉

De lippenstift blijft geen 12 uur zitten, nog geen 4 uur zelfs. Dat is een grote teleurstelling, zeker als ze het op de verpakking zetten. Eerlijk gezegd had ik ook niet verwacht dat dit soort lippenstift lang ging blijven zitten. Het product voelt wel heel leuk en comfortabel aan, het is zeker geen ‘zware’ lippenstift.

Conclusie

Deze lippenstift is niet echt een aanrader. Het is een leuk concept, maar het resultaat ontbreekt. Als je toch geïnteresseerd zou zijn in deze lippenstift (want voorkeur verschilt!) dan kan je deze lippenstift kopen bij Di voor 6,90 euro. Geen gat in je portemonnee dus! De lippenstift is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren: roze, rood (deze heb ik), groen, oranje en blauw.

Bedankt om deze blogpost te lezen!

xjes Myrthe

 

Een gedachte over “Moodmatcher Twist Stick – review”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s