Unleash your innert artist: James Charles x Morphe – review

dscn5310Ik ben nog nooit zooo excited geweest om een product uit te testen als nu. Het unleash your inner artist palette van YouTuber James Charles is al een kunstwerk op zich, de looks die je ermee kan maken: eindeloos. Het pallete kwam begin november uit en was zo goed als onmiddellijk uitverkocht. Ik had ook niet anders verwacht. James Charles, die trouwens maar 19 jaar is (sister shook), heeft al 13 miljoen subscribers op YouTube en Instagram. Ik ben daar één van. Hij bracht niet alleen een palette uit in samenwerking met Morphe, maar ook een brush set. De brush set bestaat uit 34 kwasten. Ondanks de grote populariteit heb ik toch een palette weten te bemachtigen, joepieeee.

DSCN5319.jpg

James zijn visie achter dit product was om een palette te creëren waarmee je elke look die je maar wilt, kunt maken. Of het nu iets simpel naturel is of een kunstwerk op je ogen (en de rest van je gezicht), het kan allemaal. Daarom bevat dit oogschaduwpalette 39 kleuren.

dscn5363.jpgOm eerlijk te zijn, de felle kleuren schrokken me eerst af. Ik ben helemaal geen professionele make-up artist. Op Instagram word je ook echt dood gegooid met super getalenteerde mensen die prachtige looks maken (kijk maar eens bij #unleashyourinnerartist). Veel van de kleuren zijn gewoon losse pigmenten, die werken anders dan gewone oogschaduw. Je moet ze op een andere manier aanbrengen en ook de basis waarop je ze aanbrengt moet goed passen. (Best een oogschaduwprimer en niet concealer) Ik heb zelf geprobeerd om een rainbow look te maken. Het viel eigenlijk wel goed mee om deze look te bekomen. Het ziet er niet zo spectaculair uit als al die looks van James, maar ik vind het toch goed gelukt. Gelukkig baart oefening kunst. Wat vinden jullie ervan?

 

Het palette zit verpakt in een super mooie doos met de iconische look van James erop. Het is wel echt groot, dus je moet erop letten dat je het ergens kan opbergen. Het palette zelf is matte zwart en de letters zijn een beetje shiny. Het is heel simpel, maar wel heel mooi! Ik hou echt van dit soort verpakking. Het palette zelf sluit met een magneetje. Op de achterkant van de doos staat ook een persoonlijk tekstje van James. In het palette zit een plastiekje met de benamingen van de kleuren. Het zijn echt typische benamingen voor James. Als je hem kijkt op YouTube dan weet je zeker wat ik bedoel (Hello fellow sister ♥). Als je hem niet kijkt, dan raad ik het zeker aan! Hij is super getalenteerd en heeft een leuke persoonlijkheid. Soms praat hij wel héééél snel, maar daar wen je wel aan. Ik zet even alle swatches op een rijtje:

dscn5324
Artistry – Love that – Escape – Beautiful – Skip
DSCN5328.JPG
Keep Cod – Cola – Acapella – Brother – Playground – Hello
DSCN5331.JPG
Face – Flashback – Social Blade – Daddy – Guac – Bee
DSCN5335.JPG
Spooky – No Beans – 10% off – Code James – Tune
DSCN5340.JPG
Mary – Sister – Punch me – So Good – Ring Light – Canvas
DSCN5342.JPG
Halloween – You’re kidding – Literally – Shook – Rusted – 518
DSCN5343.JPG
Tea – Benny – Boutique – Wig

Zoals je kan zien is het merendeel heel erg gepigmenteerd. Enkele kleuren zijn iets minder fel, maar nog steeds heel mooi. ‘Literally’ is bijvoorbeeld een heel natuurlijke kleur, die vind ik super mooi. Ik heb niet echt een favoriete kleur, er zijn zoooveel mooie kleuren.

Dit palette is zeker een aanrader! Dat zeg ik niet alleen omdat ik fan ben van James Charles. Je hebt superveel kleuren, ze zijn goed gepigmenteerd en makkelijk om mee te werken. Als je dit palette koopt, heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt om een mooie oogschaduw-look te creëren. Momenteel is het palette wel uitverkocht, maar er komen ongetwijfeld nog veel restocks. Hou dus zeker James zijn socials in de gaten voor alle updates. Het palette kost 43,00 euro, maar als je code: JAMES gebruikt, heb je 10% korting!

Bedankt om deze blogpost te lezen!

xoxo Myrthe

DSCN5281.JPG

 

4 gedachten over “Unleash your innert artist: James Charles x Morphe – review

  1. Hoii, ik heb het pallette een paar weken terug besteld maar ik heb al een week geen update gekregen over de shipping enzo. Ik wil graag vragen hoe lang het bij jou duurde voordat deze bij jou werd bezorgd 😁

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: