Beauty

Makeup Revolution Conceal & Define concealer – review

De Conceal & Define concealer van Makeup Revolution is al enkele maanden een echte hype. Daardoor werd ik erg nieuwsgierig en besloot ik om de concealer toch eens uit te testen. Over heel het internet kan je lezen dat deze concealer een dupe is voor de Tarte Shape Tape concealer. Dat belooft! Door al deze goede beoordelingen verwachtte ik er natuurlijk heel veel van.

De verpakking

IMG_6119.jpg

De verpakking vind ik echt super mooi. Rond het flesje zit een rose gold kleurtje en het dopje zelf is ook rose gold. Het ziet er heel leuk en niet goedkoop uit.

Je krijgt 3,4 ml aan product, maar je kan ook een grote versie kopen van 13 ml. De kleinere versie kost 4.95 euro, de grote 7.95 euro. Een stuk goedkoper dan de Tarte Shape dus (die kost 27 euro).

 

Gebruik

IMG_6120Het is heel makkelijk om het product aan te brengen. De applicator is vrij groot, dit vind ik wel handig. Ik gebruik sowieso al veel product omdat ik hou van een dichte dekking. Het is ook niet echt nodig om zuinig te zijn met het product door de goedkope prijs. De applicator laat me ook weer heel erg denken aan die van Tarte, deze is ook vrij groot. Makeup Revolution staat dan ook bekend om de iets duurdere populaire make-up na te maken. Maar daar is natuurlijk niks mis mee!

 

De dekking is echt super. Het is een heel gepigmenteerde en dekkende concealer. Dit is zeker positief. Hij is erg matte, dit zorgt ervoor dat het er een beetje droog gaat uizien. Het valt me ook op dat je heel erg de lijntjes onder mijn ogen ziet. De concealer maakt ze precies nog erger. Dat vind ik een grote afknapper. Ik heb dezelfde primer gebruikt en volgorde gevolgd die ik altijd volg wanneer ik mijn make-up aanbreng. Mijn Catrice concealer kruipt niet zo in mijn lijntjes als deze concealer van Makeup Revolution. Door de goede dekking kan ik deze concealer wel gebruiken om pigmentvlekjes of puistjes weg te werken, maar om de donkere kringen onder mijn ogen weg te krijgen is deze concealer een no-go!

IMG_6123

Er is een grote verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen, maar liefst 25 kleuren! Het gaat van heel licht (C0) tot heel donker (C18). Er is keuze tussen allerlei verschillende tinten en ondertonen. Super inclusief dus, voor iedereen een kleurtje. Zelf kocht ik de C6, deze is voor een lichte tot medium huidtint met een gele ondertoon. Ik ben niet zo’n fan van roze ondertonen op mijn huid, dus daarom kies ik altijd voor een meer neutrale of gele ondertoon.

Conclusie

Persoonlijk zou ik deze concealer alleen gebruiken om oneffenheden weg te werken, niet voor onder mijn ogen. De concealer benadrukt te fel de lijntjes onder mijn ogen. De dekking is super goed! Samen met de prijs is dit het grote pluspunt. Het is zeker een goede concealer met mooie verpakking en voor de prijs van 4.95 euro kan je deze niet laten liggen. De concealer is beschikbaar op Boozyshop, kopen maar!

IMG_6118.jpg

Bedankt om deze blogpost te lezen

xoxo Myrthe

Een gedachte over “Makeup Revolution Conceal & Define concealer – review”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s