Fashion, Lifestyle

Dutch Blend – Gift Box

Hallo daar!

Het is al even geleden sinds ik nog iets gepost heb, maar hier ben ik weer met een nieuwe blogpost. Zoals je al kan zien aan de titel gaat deze post over Dutch Blend. Dutch Blend werd opgericht door Nemi Nijs, die ook zelf actief en populair is op Instagram. Op de website van DutBle kan je een gratis account aanmaken. Hier kan je andere ‘blenders’ leren kennen en ook nog andere dingetjes. Het is ook mogelijk om een premium blender te worden.

DutBle_Logo_Black_450x

Als je een premium blender wil worden, dan moet je elke maand 8.95 euro betalen. Voor dat bedrag krijg je om de drie maanden een gift box. Deze gift box is altijd minimum 120 euro waard. Je kan dit annuleren wanneer je maar wil, er worden geen extra kosten aangerekend. Dat vind ik zeker een pluspunt. Ik ben niet zo’n voorstander van maandelijks iets automatisch te betalen, want vaak zit er toch ergens een addertje onder het gras. Dit is bij Dutch Blend niet het geval (of wel? Je leest het op het einde van deze post)

Mijn ervaring

Een week geleden werd ik gecontacteerd door Dutch Blend zelf om te vragen of ik een samenwerking zag zitten. Zeg nu eerlijk, wie zegt er nu nee tegen zo’n leuke gift box? Dus nu heb ik er zelf eentje gekregen. Ik vond het wel spannend om open te maken, want je weet natuurlijk niet wat erin zit. Dat lijkt me wel tof als je om de drie maanden zoiets krijgt, altijd een leuke verrassing!

Wat zat er in mijn box?

 • Horloge van Perditi (super mooi!)
 • 2 ringetjes van Nemi
 • 2 zakjes met fruit snoep (of iets in die aard)
 • een scrunchie van MAE.S
 • een cadeaubon van Perditi t.w.v. 30 euro (bij aankoop van minimum 45 euro)

Met het horloge van Perditi ben ik super blij, dit is mijn favoriete item uit de box. De scrunchie vind ik ook super leuk. Het stomme is dat ik pas mijn haren kort heb geknipt, dus de scrunchie is iets te dik om in mijn korte haren te gebruiken.

Wat ik wel raar vond, waren de ringetjes die ik kreeg. Dit is namelijk van een merk van Nemi zelf (de oprichtster van Dutch Blend). Dit is dus voor haar een heel makkelijke manier om reclame te maken. Ze zijn natuurlijk wel mooi en leuk, maar toch vind ik het een beetje dubbel dat deze in de box zaten. Ze verdient hier dan eigenlijk dubbel geld op: wanneer je betaalt voor de box + wanneer je er reclame voor maakt op je Instagram.

De fruit snoepjes waren niet echt mijn ding. In het witte zakje van Urban Fruit zaten gedroogde stukjes ananas en het in andere zakje zat ook iets gek opgerold. Ik vond het niet zo lekker, maar dat is gewoon mijn mening.

Dat was dus mijn ervaring, maar na een beetje zoekwerk op Google en reacties van anderen denk ik er toch anders over. Er zijn veel mensen die een negatieve ervaring hebben met Dutch Blend. Bijvoorbeeld de box niet aankrijgen, spullen die vlug kapot gaan, onbeschofte antwoorden,… Daarom zou ik het jullie niet aanraden om een premium blender te worden. Je bent niet 100% zeker dat je ook echt iets krijgt voor je geld. Ze gebruiken je eigenlijk om zelf geld te verdienen en dat vind ik echt niet kunnen.

Jullie zijn natuurlijk vrij om het zelf eens uit te proberen, but be warned.

Laat me zeker weten wat jullie van dit ‘concept’ vinden.

51479894_793460614363538_839138396621242368_n

Bedankt om deze blogpost te lezen!

xoxo Myrthe

 

7 gedachten over “Dutch Blend – Gift Box”

 1. Leuke blog!

  Ik ben zelf niet zo’n fan van Dutble… Zowel ik als andere meiden hebben er al enorm slechte ervaringen mee (niets aankrijgen, onbeschofte antwoorden) . Ook zijn de juwelen niet waard als wat ze aangeven, ze gaan namelijk snel stuk… 😔
  Wel een leuke scrunchie seg! ❤️

  Liked by 1 persoon

 2. Ik heb ook de dutchble boxen. Mijn welkomstbox heeft 5!! ja echt, maanden op zich laten wachten. Elke keer een andere reden. Maar ik kreeg telkens antwoord en nooit onbeschoft. De kerstbox was er zelfs sneller.
  Als ik iets bestel, komt het wel altijd netjes toe. Hoewel ik vind dat ze nu overdrijven met hun verzendingskosten zo op te drijven.
  Uiteindelijk maken ze volgens mij al winst genoeg uit hun spullen!

  Liked by 1 persoon

   1. Het ging eigenlijk pas sneller toen ik dreigde met aangifte te doen voor fraude. Jammer dat het zo moet gaan! Ik wacht nu nog de paasbox af en misschien stop ik er daarna wel mee. Ik zag dat er nu een make up blender inzit wat volgens mij niets meer mee juwelen te maken heeft net als die snoepjes die in de vorige zaten.

    Liked by 1 persoon

    1. Ik heb zelf recht gehad op een november box en een chritsmax box. ik heb ook slechte ervaringen ermee vanwege de enorm lange wachttijd en vage antwoorden en berichten. ik heb drie maanden gewacht op mijn november box waar ik enorm op verheugd was. Toen het eindelijk binnen kwam was ik eigenlijk best boos omdat de ringen en oorbellen rond de 30 euro waard zouden moeten zijn, maar ze waren super dun en misvormt. daarnaast kreeg je discount codes voor perditi en nemi, maar beide merken waren enorm veel dingen uitverkocht of niet meer geldig wanneer ik de box eindelijk kreeg. De christmas box heb ik gister eindelijk ontvangen! Het horloge is kleiner dan op de fotos en straalt ook zeker de prijs niet uit. in mijn box zat er alleen een scrunchie en horloge en twee snoepfruitzakjes. de zakjes. met gedroogd fruit rook gewoon naar hondenbrokjes… Ik heb opgezegd vrij snel na mijn eerste box ontvangen te hebben en duidelijk gemaakt dat ik nog steeds recht heb op mijn kerstbox. het duurde 4 maanden voor de christmas box. echt belachelijk!!!

     Liked by 2 people

     1. Ik heb intussen gemerkt dat ze heel veel influencers aan het inschakelen zijn om hun producten goed over te brengen. Als je het krijgt, is het natuurlijk al weer een ander verhaal he!

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s