Bullet journal

Bullet-journal set-up 2019

Eindelijk ben ik weer begonnen met mijn bullet journal. Voor een lange tijd had ik geen zin om eraan te beginnen of gewoon geen tijd. Het is ondertussen al maart, 2019 is dus wel al enige tijd bezig… maar dat is niet zo erg, toch?

7

Jaaroverzicht

4

In januari was ik al begonnen met een jaaroverzicht te maken voor 2019. Hierin staat wanneer ik naar de les moet, moet gaan babysitten, vakantie heb,… In mijn vorige bullet journal had ik niet zo’n overzicht en daarom leek het me handig om het dit jaar wel te doen. Als je dan geen zin hebt om een hele maand te maken in je journal heb je toch nog het jaaroverzicht om afspraken in aan te duiden.

Places I went

2

Het leek me ook tof om plekken waar ik geweest ben bij te houden. Op dit moment staat er nog niks op deze pagina, maar ik ben van plan om toch wat leuke plekjes te gaan bezoeken dit jaar! Dit ga ik dan niet gewoon met een lijstje ofzo aanvullen, maar met foto’s. Super leuk om op terug te kijken!

Mood tracker

Als mood tracker koos ik voor een blaasbloem (paardenbloem). Dit leuke ontwerpje had ik gevonden op Pinterest en het past perfect in mijn thema. Elk hartje staat voor één dag. Onderaan de pagina vind je de kleurencode.

Let trouwens niet op het lelijk geschreven titeltje, dat is niet zo goed gelukt. Oopsie 🙂

6

Set-up maart

Voor de maand maart heb ik zoals in 2018 een intro-pagina gemaakt met een bloemetjes/planten thema. Voor elke maand kies ik een soort ‘thema’ waarmee ik mijn maandelijkse set-up versier. Dit vind ik altijd heel leuk om te doen en het geeft je bullet-journal iets extra persoonlijk en creatief.

 

Mijn weekly spread is ook een ideetje dat ik van Pinterest heb gehaald. Op Pinterest staan super veel leuke dingen die je kan doen met je bullet journal. Ik heb gekozen voor een simpele lay-out die ik makkelijk en vlug kan maken. Dit leek me handiger en zo ga ik ook meer tijd hebben om aan mijn bullet journal te werken en verder te versieren. Als je een ingewikkelde lay-out hebt dan duurt het altijd lang. Als het te lang duurt, heb ik vaak geen zin om eraan te beginnen. Vervolgens heb ik elke pagina een beetje opgeleukt met stickertjes die bij het thema horen. Na elke maand ga ik ook een overzichtje maken met leuke foto’s. Dit deed ik ook al in mijn vorige bullet journal. Dit is super leuk om op terug te kijken!

5.jpg

Toekomstige ideetjes

Op dit moment staat er nog niet zo veel in mijn bullet journal, maar ik ben van plan om nog meer spreads toe te voegen. Bijvoorbeeld een overzicht van films die ik wil zien, een maandelijkse playlist, verjaardagen,…

Als je nog leuke ideeën hebt dan mag je ze altijd doorsturen!
Op mijn Pinterest kan je ook een bord terugvinden waarin ik allemaal bullet-journal ideeën heb gepint. Daar kan je ook eens gaan kijken als je inspiratie nodig hebt voor jouw bullet journal.

Bedankt om deze post te lezen!

xoxo Myrthe

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s