Beauty

Lottie London Slay All Day Liquid Lipstick – review

Hallo allemaal!

Eén van mijn grootste hobby’s is rondsnuffelen tussen de make-up bij Kruidvat en Di. Even geleden kwam ik een nieuw make-up merk tegen in de Kruidvat, namelijk ‘Lottie London’. Het zagen er allemaal heel leuke producten uit, dus besloot ik om iets deze lippenstift te kopen. Daarbovenop kreeg ik nog een leuke korting. De make-up van Lottie London is helemaal niet duur. Zonder de korting moest ik normaal 5,99 euro betalen, een koopje dus! Nog een reden waarom ik het echt niet kon laten liggen.

Kleuren

De lippenstift is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren bij Kruidvat:

  • Fleek (deze kocht ik)
  • Squad
  • #TBT
  • Werkt It

Knipsel

Ik vind de namen van de verschillende kleuren heel leuk! Op de site van Lottie London zelf is de kleurenkeuze wel veel uitgebreider dan bij Kruidvat, hier kan je 16 verschillende kleuren kopen. Het nadeel is dan wel dat je verzendingskosten moet betalen.

Verpakking

De verpakking is qua ‘uiterlijk’ niet zo mijn ding. Het zwarte dopje vind ik een beetje te donker naar mijn gevoel. Mijn stijl is eerder een lichtkleurige verpakking. Verder is er niks mis mee. Het heeft een goede kwaliteit, gaat niet snel kapot en het borsteltje heeft een handige vorm.

55462863_2364103987179770_6884606024553070592_n

Gebruik

Zoals ik eerder zei, het borsteltje heeft een heel aangenaam formaat en een handige vorm om mee te werken. Het is niet te groot en niet te klein. Tijdens het aanbrengen merkte ik wel op dat je best met een dunne laag werkt. Het product is moeilijk gelijk te krijgen als je te veel lippenstift op je borsteltje neemt. Zo ontstaan er vlug donkere vlekken. Als je een tweede laag wilt aanbrengen ontstaan diezelfde donkere vlekken. Gelukkig is de pigmentatie wel heel goed, dus heb je eigenlijk maar één laagje nodig. Het is alleen niet zo handig als je hier en daar nog iets moet corrigeren.

De lippenstift blijft best goed zitten, vooral als je maar een heel dun laagje aanbrengt. Ik merkte dat het dan eerder leek alsof mijn lippen deze kleur hadden en je niet zag dat ik lippenstift droeg. Als je een dikkere laag gebruikt dan gaat het er vlug uitgedroogd en dik uitzien. De lippenstift blijft dan ook minder lang zitten.

DSCN5826.jpgOp de foto heb ik de lippenstift iets dikker aangebracht dan aangeraden. Je ziet dat de lippenstift een beetje droog oogt. Dit ligt ook een beetje aan mijn lippen zelf, maar bij een dunne laag is dit niet zo opvallend. Als je links onderaan naar mijn lip kijkt, zie je ook dat daar een donkerdere vlek zit. Dat is omdat ik hier nog een tweede keer ben over gegaan om het mooi gelijk te krijgen. Mijn bovenlip is per ongeluk niet mooi gelijk gedaan (oeps sorry) maar als ik dit zou willen corrigeren dan krijg ik zo’n lelijke donkere vlek. Dat vind ik echt een groot nadeel.

Conclusie

Voor de prijs is het zeker geen slechte lippenstift! Ik vind de kleur echt super mooi, iets waar ik al lang naar op zoek was. Als je een dunne laag aanbrengt blijft hij goed zitten en is de pigmentatie heel goed. Bij het corrigeren komen er wel vlug donkere vlekken en soms ziet het er erg droog uit. Als je deze lippenstift zou kopen raad ik dus aan om altijd een dunne laag aan te brengen.

55625713_707948322940653_5701857806026539008_n

In de toekomst zou ik graag nog andere producten van Lottie London uitproberen, ze hebben super veel leuke producten en het is niet duur! Lijkt me een heel leuk make-up merk.

Heb jij al ervaring met producten van Lottie London? Let me know!

Bedankt om deze post te lezen

xoxo Myrthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s