Lifestyle

Slaapkamer make-over – topdoek.nl

Zoals jullie al konden lezen op Instagram heb ik mijn slaapkamer een make-over gegeven. Ik was mijn kamer al lange tijd een beetje beu en wou eens iets anders. Aangezien ik een vrij kleine kamer heb, leek het me tof om wit behang te gebruiken. Hierdoor lijkt mijn kamer iets groter.

Door mijn (kleine) obsessie met make-up leek het me ook heel tof om een make-up tafel in mijn kamer te hebben. Zo heb ik nu mijn eigen beauty-hoekje. Ik ben hier echt superblij mee! Er hangt ook een grote spiegel boven met ronde lichtjes. Het is heel belangrijk om het juiste licht te gebruiken wanneer je je make-up doet. Daarom koos ik voor LED-verlichting.

IMG_6810.jpeg

Voor de rest heb ik het meeste ongeveer hetzelfde gehouden. Qua indeling is er niet veel veranderd. De kleuraccenten wel. Ervoor had ik vooral rood, zwart en wit in mijn kamer. Maar uiteindelijk werd het een rommeltje van alles. Nu staan er vooral spullen in pastelkleuren zoals roze, baby blauw,… dit vind ik echt mooi!

56605053_321668338552388_1226323341804044288_n.jpg

Canvascompany stuurde mij op het perfecte moment een berichtje of ik een samenwerking zag zitten. Natuurlijk zag ik dat zitten, want ik was net bezig met de herinrichting van mijn kamer. Leuke nieuwe foto’s op canvas waren meer dan welkom! Deze bestelde ik via topdoek.nl. Je kan via deze site canvas foto laten drukken en bestellen. Je kiest de foto gewoon zelf. Dat is superhandig, want je kan zelf iets zoeken dat bij je interieur past. Misschien heb je liever iets modern of wil je een familiefoto? Alles is mogelijk!

IMG_6811.jpegOm mijn kamer op te leuken bestelde ik enkele kleinere canvas foto’s. Aangezien ik een kleine kamer heb, is het moeilijk om een groot exemplaar op te hangen. Maar de canvas foto’s kan je bestellen in tal van verschillende maten! De kleinste maat begint al vanaf 1,75 euro, helemaal niet duur dus. Je hoeft zelfs niet naar de winkel om een ophangsysteem te kopen, dat kan je op hun website er heel makkelijk bij bestellen. Je kan ook kiezen voor een lijst rond je canvas (of gewoon geen lijst). De kleur van de lijst kan je ook kiezen. Er zijn nog tal van andere mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld een foto laten drukken op hout, glas,… neem zeker een kijkje op de site als je benieuwd bent naar hun aanbod!

De inkt die ze gebruiken is trouwens UV-bestendig. Dat wil zeggen dat je foto niet zal verkleuren. Het is daarbij ook nog eens recycleerbaar en geurloos. Goed voor het milieu dus!

Als je niet zeker bent of je foto geschikt is om gedrukt te worden op de canvas die je hebt uitgekozen, kan je dat altijd laten nakijken door een medewerker van topdoek.nl. Zo ben je er zeker  van dat je een mooi resultaat krijgt! Deze optie verschijnt tijdens het bestelproces.

Wil je ook graag een foto op canvas? Bekijk dan zeker de website van topdoek.nl
Ze zijn voor mij echt een aanrader om je interieur wat op te vrolijken met leuke kiekjes!

Ik ben in ieder geval super blij met mijn nieuwe canvasjes, mijn kamer is helemaal opgefleurd! 

Bedankt om deze post te lezen

xoxo Myrthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s