Beauty

Elegant Touch Nails – review

Vorige week ontving ik een super leuk pakketje van Elegant Touch. Dit merk richt zich vooral op valse nagels en alles wat daarbij hoort.. Enkele producten die ze aanbieden in hun assortiment zijn lijm, speciale lak die je nagels beschermt tegen de lijm, nagelstickers,… Bovendien bestaat dit merk al 30 jaar en zijn ze de Britse marktleider inzake nagelverzorging. Ik was dus heel erg enthousiast dat ik enkele producten van hen mocht uittesten!

In het pakketje zaten enkele nagels uit hun nieuwe zomercollectie, de Nail Saviour die je nagels beschermt tegen de lijm en Strong Hold Nail Glue.

Nail Saviour

Dit is de eerste stap als je valse nagels wil gebruiken. De lijm die je gebruikt kan namelijk je nagels beschadigen, daarom is het belangrijk om ze te beschermen en te verzorgen. De Nail Saviour beschermt niet alleen je nagels, maar voedt ze ook. Dat vind ik echt een pluspunt. Ik durfde nooit echt valse nagels gebruiken omdat ik bang was dat mijn eigen nagels beschadigd zouden raken. Mijn nagels zijn heel sterk en groeien heel vlug, waar ik heel blij mee ben. Toch heb ik de valse nagels van Elegant Touch uitgeprobeerd met de Nail Saviour. Ik merk geen verschil aan mijn natuurlijke nagels na het zetten van de valse. De Nail Saviour doet dus zeker zijn job! Als je je nagels ook graag wilt beschermen kan je dit product kopen voor 5,99 euro bij Di. Zeker een aanrader!

Valse Nagels

Voor de zomer bracht Elegant Touch 5 nieuwe collecties uit.

 • Core Collection Additions
  Deze is verkrijgbaar in 1 variant: Vintage Blossom. Deze nagels hebben een frisse en zomerse Vintage Blossom kleur (roze achtig). Deze nagels vind ik heel mooi omdat ze er heel simpel uitzien en de kleur is heel fris. 40042929_M
 • Retro Romantic Collection
  Deze collectie brengt de 90’s vibes helemaal terug naar de 21ste eeuw. De nagels hebben subtiele roze diamantjes en een paarsblauwe kleur. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van deze collectie, maar ik vind ze zeker niet lelijk. De 90’s look vind ik er wel leuk aan, maar ze zijn iets te fel voor mezelf.
  40042922_M
 • Highlight It Up Collection
  Deze nagels hebben een extra sparkle touch, ik ben fan dus! Veel liefde voor glitters. Deze collectie heeft 2 varianten: In The Glow (roze) en Time To Shine (peachy kleur)
  Wild Nudes Collection
  Als je niet zo voor felle kleuren bent, is deze collectie perfect. Ik ben er helemaal weg van. De naam van de collectie zegt het zelf: nude kleuren. Deze collectie is verkrijgbaar in 2 varianten: You glow, girl! (deze heb ik gedragen) en ‘Feeling my selfie’. De nagels die ik droeg waren echt supermooi.
  Power Playground Collection
  Deze collectie is iets speelser en geeft net die extra touch aan je nagels. Je kan kiezen tussen glitters (Rule Breaker) of diamanten (Bored Games). Shinen doe je sowieso! Ik ben eerder fan van Bored Games, maar Rule Breaker lijkt me  ook supertof om met andere kleuren te combineren
  Mijn ervaring

Zoals ik al zei had ik nooit eerder valse nagels uitgeprobeerd, dus vond ik het best wel spannend. Ik heb eerst de Nail Saviour aangebracht omdat ik mijn nagels zeker niet wou beschadigen. Gelukkig is dat niet gebeurd! Daarna heb ik de instructies op het doosje gevolgd. De nagels aanbrengen ging heel vlot en makkelijk. De lijm droogt pas na 60 seconden, zo heb je voldoende tijd om je nagels op de juiste plaats te leggen. Je kan ook kiezen tussen verschillende maten. Op deze manier passen ze perfect op je eigen nagels. Het nadeel is wel dat je de andere maten dan niet kan gebruiken, dit vind ik een beetje weggegooid geld.

In het begin voelde het heel vreemd aan. Ik was het niet gewoon om valse nagels te dragen en dat geeft een gek gevoel. Het was eventjes wennen, maar na een paar uur merkte ik er nog weinig van. Ik vond het vooral moeilijk om te typen en blikjes openen is onmogelijk!

De nagels bleven vrij goed zitten. Ze zijn zeker handig als je je nagels extra mooi wil maken voor een feestje of een ander event. In het dagelijks leven is het iets moeilijker. Na het afwassen was ik opeens 2 nagels kwijt (gelukkig wel teruggevonden). Dit kwam waarschijnlijk door het warme water en de zeep. Ik had ze wel vlug terug geplakt. Niks aan de hand dus! (of juist wel? stom mopje hahah)

Nadat ik de nagels 4 dagen ophad (en toch al enkele keren opnieuw had moeten plakken) ben ik één van de nagels kwijtgeraakt. Hierdoor heb ik de andere nagels eraf moeten halen, wat ik heel heel erg jammer vond. Daarom raad ik aan om ze alleen te gebruiken op dagen dat je je nagels extra mooi wil maken. Als je ze dan niet kwijt bent, kan je ze nog eens opnieuw gebruiken.

Wat vonden anderen?

De meningen over mijn nagels waren verdeeld. Jullie konden ook stemmen via een poll op mijn Instagram of jullie de nagels mooi vonden of niet. De meerderheid vond ze gelukkig heel mooi (en dat vond ik ook!) Maar iedereen heeft zijn eigen mening natuurlijk en smaken verschillen. Mijn mama vond ze bijvoorbeeld heel mooi, terwijl mijn papa toch liever natuurlijk nagels zag.

Conclusie

In de toekomst ga ik de nagels zeker en vast gebruiken als ik naar een feestje of evenement ga.  Ze zijn supermooi, handig om aan te brengen en de Nail Saviour beschermt mijn natuurlijke nagels. Spijtig genoeg zijn ze niet bestand tegen de dagelijkse taakjes, anders deed ik ze nooit meer af!

IMG_6946.jpeg

Je kan al deze collecties kopen voor 9,99 euro bij Di.

Hebben jullie ooit al valse nagels gebruikt en wat zijn jullie ervaringen? Laat het me weten!

Bedankt om deze blogpost te lezen

xoxo Myrthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s