Beauty

Good Vibes Only – Yves Rocher

Het is weer zomer en dat betekent veeeeel festivals! Daarom bracht Yves Rocher de ‘Good Vibes Only’ zomercollectie uit met marmerachtige en heldere kleuren. Zo straal je de hele zomer positiviteit uit! De collectie bestaat uit oogschaduwpoeders, highlighter sticks en lippenstiften.

De oogschaduwpoeders

In deze collectie zitten drie marble oogschaduwpoeders. Elk oogschaduw heeft twee marmerachtige kleuren voor een look die twee keer zo intens en helder is. Je kan deze verkrijgen in drie verschillende kleuren voor 7.95 euro:

 • bordeaux
 • abrikoos
 • zilverkleurig

IMG_7794.JPG

In elke oogschaduw zit ook een beetje goud verwerkt om een extra touch te geven aan je look. Mijn favoriet van de drie kleuren is de zilverkleurige, deze is het meest intens van kleur. Om alles uit de oogschaduw te halen, zou ik aanraden om ze gebruiken met een setting spray. Dit maakt de oogschaduw veel feller. Zonder de spray zijn ze niet zo fel en zie je vrij weinig van de kleur. Doe eerst wat oogschaduw op je kwast en spray erover, breng daarna aan op ooglid.

Op deze foto kan je het resultaat zien in combinatie met de spray, heel mooi en glittery!

Knipsel.PNG

De highlighter sticks

De trend van deze zomer is glowy, deze sticks spelen daar perfect op in. Je kan een natuurlijke glowy look creëren met deze highlighter sticks. De formule is crème-achtig, dus moet je ze met je vingers aanbrengen. Dit voelt heel aangenaam, maar ik vind het wel een beetje moeilijk om het gelijk aan te brengen. Met een beetje oefening krijg je wel een heel mooi resultaat! Bovendien ruiken ze heerlijk naar monoï.

Deze highlighter stick is verkrijgbaar in twee kleuren voor 6.95 euro:

 • rosé
 • doré

Bekijk de video om te zien hoe mooi ze zijn in de zon!

De lipsticks

Net zoals de oogschaduwpoeders hebben de lipsticks een marble effect. Hierdoor kun je twee kleuren combineren. Dit zou moeten zorgen voor een uniek en wisselend resultaat. Maar hier ben ik toch niet zo’n fan van. Doordat de verschillende kleuren wisselend verdeeld zijn, krijg je precies vlekken van de andere kleur op je lippen. Dat ziet er echt niet uit. Dit kun je wel wegwerken door ze te mengen met een kwastje. De textuur en pigmentatie is wel heel goed. Na enkele aanpassingen met een kwastje ben ik wel fan van het resultaat. Ze ruiken trouwens naar kokos, zalig!

Deze lipsticks zijn verkrijgbaar in drie kleuren voor 8,95 euro:

 • nude (mijn favoriet)
 • roze
 • koraal

IMG_7799.JPG

Deze collectie is perfect om glowy zomerse looks te creëren. De producten werken goed. Je moet wel enkele trucjes toepassen om het resultaat helemaal top te maken. Het zijn leuke producten die ik deze zomer nog vaak zal gebruiken EN voor een goede prijs. De verpakking is daarbij ook nog eens heel leuk. Kopen maar!

Bedankt om deze blogpost te lezen

xoxo Myrthe

 

2 gedachten over “Good Vibes Only – Yves Rocher”

 1. Wauw super zijn ze hé, zag deze make- up nu ook in de sale is, helemaal leuk.Mooi geschreven blog, wauw.Volg je mij al? En leuk als je mij terug volgt en een reactie achterlaat..Schreef vandaag deze blog over yves rocher

  Hou je van geuren en ook van body- haar spray” s.

  Maar dan geparfumeerd zonder slechte stoffen en vegan.
  Lees dan mijn blog

  https://hotstuffforladies.wordpress.com/2019/07/29/3536/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s