Beauty

Noughty Haircare – review

Even geleden ontving ik drie producten van het merk Noughty. Hun producten bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Al hun producten zijn vegan, er zit dus geen lanoline of keratine in. Ik kreeg de ‘Wave Hello Shampoo’, de ‘Wave Hello Conditioner’ en de ‘Wave Hello Taming Cream’.

IMG_0316.jpg

Ondertussen gebruik ik deze producten al enkele weken. In het begin merkte ik dat mijn haar wat droog en dik aanvoelde. Dit kwam omdat mijn haar moest wennen aan de natuurlijke ingrediënten. Wanneer je eerst producten gebruikt die veel siliconen of sulfaten bevatten moet je haar eerst ontgiften. Dat is ook zo wanneer je overschakelt naar natuurlijke producten voor je huid. Het is altijd even wachten op een resultaat omdat je huid nog niet gewoon is aan de natuurlijke ingrediënten. Noughty raadt aan om de producten minstens 8 wasbeurten te gebruiken, pas dan zie je echt resultaat.

De producten die ik opgestuurd kreeg, zijn ontworpen voor krullend en golvend haar. Wanneer ik mijn haar laat drogen heb ik meestal golven en soms ook iets fellere krullen in mijn haar. Maar dat hangt ook een beetje af van dag tot dag. Daarom leek het me leuk om eens te testen wat deze producten met mijn krullen zouden doen.

Wave Hello – Krul definiërende shampoo

IMG_0317.jpgDeze shampoo is speciaal ontworpen voor golvend of krullend haar. De shampoo bevat avocado-olie, zeekelp en andere natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een milde reiniging. Daarbij definiëren ze ook je krullen en laten je haren glanzen. Het zeekelp extract zorgt voor een zachte hoofdhuid, dit bevat trouwens ook vitaminen en mineralen. De avocado-olie houdt vocht vast om je haar te voeden en te versterken. Het Chlorella-extract is verzorgend en voorziet het haar van een aanvullende dosis aminozuren, vitaminen en mineralen.

Ik vind de verpakking van deze shampoo heel leuk. Het is een grote bus die ja makkelijk kan gebruiken door de zachte ‘stof’. Het is geen harde plastiek, hierdoor krijg je makkelijk al het product eruit. De kleuren zijn ook lekker fris en modern. Ik hou vooral van de flashy roze letters. De shampoo ruikt ook heerlijk en je hebt niet veel product nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Wave Hello – Krul definiërende conditioner

IMG_0318.jpgDeze conditioner gebruik je best in combinatie met de Wave Hello Shampoo, zo behaal je het beste resultaat. Dit product bevat vochtrijk Iers mos en haarverzachtende zeevenkel. De plantaardige oliën elpen bij het versterken van het haar, verbeteren van de soepelheid, zachtheid en glans. Daarnaast helpen ze schade en breuk te verminderen. Een natuurlijke verzorging voor je haar, we gebruiken de beste van deze effectieve vochtinbrengers. De conditioner bevat ook avocado-olie om vocht vast te houden, je haar te voeden en te versterken. De zeevenkel hydrateert je hoofdhuid en maakt de opperhuid glad.

Wave Hello – Taming Cream

IMG_0319.jpgDit product kun je in je haren laten zitten zonder het uit te moeten spoelen, super handig! Je brengt het aan op vochtig haar en laat het lekker zitten. Deze cream zorgt ervoor dat je mooie glanzende krullen krijgt, geen pluizige haren meer. Dit is mijn favoriete product van de drie. Ik vind het super handig omdat je het niet hoeft uit te spoelen en het ervoor zorgt dat mijn haar niet pluizig wordt. Bij dit product merkte ik echt een verschil aan mijn haren. Ze glansden ook erg mooi.

 

Conclusie

Het resultaat is iets minder merkbaar als ik enkel de shampoo en de conditioner gebruikte, maar in combinatie met de taming cream waren mijn golven/krullen veel mooier! Ik vind het ook aangenaam om te weten dat ik enkele natuurlijke producten op mijn haar aanbreng.

Noughty heeft niet enkel producten voor krullen of golvend haar, maar ook voor:

  • pluizig, droog en beschadigd haar
  • een gevoelige hoofdhuid
  • fijn en futloos haar

Neem dus zeker een kijkje op hun website als je geïnteresseerd bent om hun producten eens uit te testen! Hun producten zijn verkrijgbaar bij DI en zijn helemaal niet duur, nog een pluspunt.

Bedankt om deze blogpost te lezen

xoxo Myrthe

 

 

Een gedachte over “Noughty Haircare – review”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s