Beauty

Milani Baked Blush

Het heeft even geduurd maar hier ben ik weer met een nieuwe blogpost. In deze blogpost ga ik vertellen over mijn ervaring met de Baked Blush van Milani. Deze kocht ik even geleden in de Di samen met mijn nicht. Aangezien ik nog nooit blush had gebruikt en er dus ook geen in mijn collectie had, wou ik deze graag eens testen. Ik had er al veel goede dingen van gezien en gelezen dus twijfelde ik niet en kocht hem meteen.

Deze blush is in verschillende kleuren te verkrijgen, maar ik ging voor de kleur 05 Luminoso. Het is een blush en een beetje highlighter in één. De blush geeft een mooie warme kleur af, maar niet te fel. Zo kan je makkelijk het product opbouwen en loop je niet rond als een clown. Het is ook heel makkelijk om de kleur mooi uit te blenden. Ik raad wel aan om je kwast voor gebruik even af te tikken, zo ben je zeker dat je niet te veel product aanbrengt. Indien je toch iets te veel zou opdoen dan kan je er een keertje met je beauty blender overgaan. Dit zorgt ervoor dat de pigmentatie een beetje afneemt en je een natuurlijk resultaat krijgt. Werkt altijd!

De textuur van de blush is ook echt aangenaam. Het voelt heel zacht aan, precies fluweel. De pigmentatie is goed verdeeld, hierdoor creëer je geen ongewenste strepen. De shimmer in de blush is niet te fel, waardoor je een subtiele glans krijgt. Het oogt heel mooi en natuurlijk!

Deze kleur werkt perfect als je een warme of neutrale ondertoon hebt. Als je een huid met een koude ondertoon hebt (dus meer rozig), dan zou ik niet voor de kleur 05 gaan. Je kan dan wel voor een andere kleur kiezen. Er is keuze genoeg! De kleur 12 Bella Bellini is bijvoorbeeld een goede match als je een rozige huid hebt.

Op deze foto’s kan je een finger swatch zien van de blush die ik kocht (links) en hoe het eruitziet als je de kleur uitblendt (rechts). Zoals je kan zien op de linkerfoto is de pigmentatie echt goed! Op de rechterfoto zie je duidelijk dat de blush voor een mooie shimmer zorgt.

70002782_892966367754716_3398093801502277632_n

 

 

Ook de verpakking spreekt me erg aan. Ik ben fan van goud en al zeker in combinatie met roze. In het doosje zit er ook een klein borsteltje. Dit zou ik persoonlijk niet gebruiken. Ik zou eerder een echte blush kwast gebruiken. Maar ieder zijn ding natuurlijk! Aan de binnenkant (als je de blush omhoog haalt) zit er ook een klein spiegeltje. Ideaal on the go.

 

Als je nog op zoekt bent naar een goede en betaalbare blush dan is deze zeker iets voor jou! Ik gebruik hem nu in mijn dagelijkse make-up routine en ben er super blij mee. Het zorgt voor extra leven en kleur in mijn gezicht, met een natuurlijke glans. Je kan hem kopen bij de Di voor 11,99 euro of bestellen op Boozyshop voor 11,49 euro.

Bedankt om deze blogpost te lezen!

xoxo Myrthe

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s