Beauty

Pixi Pretties Lip Icing – review

IMG_1929.jpegPixi Beauty heeft een tijdje geleden de nieuwe ‘Pretties’ collectie uitgebracht. Deze collectie is in samenwerking met verschillende bekende YouTubers. Ik mocht de nieuwe producten uittesten. In deze blogpost wil ik het graag hebben over de Lip Icings die ze samen met Chloe Morello hebben ontwikkeld. Chloe Morello is een Australische beauty Youtuber. Neem zeker een kijkje op haar channel!

Verpakking

IMG_1927.jpeg

Deze verpakking spreekt me heel erg aan. De typische pastelgroene kleur is heel herkenbaar, deze wordt zowat in alle Pixi-verpakkingen gebruikt. De combinatie van de verschillende pastelkleuren met glitter geeft een chiquere indruk dan drukke verpakkingen. Over het algemeen ben ik heel erg fan van de verpakkingen van Pixi. Ik hou van simpele maar toch elegante verpakking met niet te veel prulletjes.

Gebruik

IMG_1930.jpegDe Lip Icings zijn een soort lipgloss met 3D glitters. Je kan kiezen of je ze combineert met lippenstift of gewoon op je lippen aanbrengt. Ik vind het heel mooi als je de Lip Icings combineert met een lippenstift omdat dit een mooie kleur geeft en zo valt de Lip Icing ook beter op. Als je een natuurlijkere look wilt, dan zijn ze ook heel erg mooi zonder lippenstift. Het borsteltje is niet te groot of te klein en voelt heel zacht aan. Dit viel me meteen op. De Lip Icing is heel aangenaam om aan te brengen en je voelt het amper zitten op je lippen. Het plakt ook helemaal niet. Dit vind ik heel belangrijk, want ik vind het zelf heel storend wanneer een lipgloss te fel plakt. Dat voelt echt niet leuk aan. Zoals de meeste lipgloss gaat deze wel af als je eet of drinkt. Maar het aanbrengen is zo makkelijk dat je dit vlug kan oplossen.

Op de linkste foto zie je de lipgloss zonder lippenstift en rechts met.

 

Bovendien zitten er verzorgende ingrediënten in deze Lip Icings. De lipgloss bevat voedende rozenbottel en marula olie. Marula olie wordt gemaakt van het fruit van de Marulaboom. Dit fruit wordt niet geplukt, enkel het afgevallen fruit wordt gebruikt. Deze olie verzacht en hydrateert. Doordat het omega 9-vetzuren bevat, trekt het heel snel in.

Kleuren

Er zijn drie verschillende kleuren:

IMG_1931.jpeg

 

  • Parfait
  • Bonbon
  • Sorbet:

Mijn favoriete kleuren zijn Parfait en Bonbon omdat ze draagbaarder zijn. Sorbet is ook een hele leuke kleur en je kan er veel creatieve dingen mee doen, maar het is niet echt om in het dagelijks leven op te doen. Toch niet voor mij, dat kan voor iedereen anders zijn natuurlijk. Als je graag blauw draagt, gewoon doen!

IMG_1928.jpeg

Deze Lip Icings zijn echt super, ik ben fan! Ze kosten ongeveer 18 euro, dit vind ik wel prijzig voor een lipgloss. Maar je kan zelf beslissen of je dit het geld waard vindt. Als je graag de Pixi producten gebruikt dan zijn deze echt aan te raden. Mooie kleuren, handig in gebruik,… 

Bedankt om deze blogpost te lezen

xoxo Myrthe

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s