Beauty, Geen categorie

Smilezz tandenbleekset

IMG_3729

Zes dagen lang heb ik het tandenbleeksetje uitgetest van Smilezz. Deze set bleekt je tanden met de combinatie van LED koud licht en tandenbleekgel. Voor 6 dagen lang heb ik dagelijks 30 minuten lang het product gebruikt. Op deze manier behaal je het beste resultaat. Nadien kan je nog gels bijbestellen. 

Inhoud

Het setje bevat:

  • 1 mondstuk
  • 1 lampje (batterijen inbegrepen)
  • een plastiekje waarmee je je tandkleur kan vergelijken
  • 3 gelpennen
  • instructieboekje

Gebruik

IMG_3746

Om te beginnen moet je de batterijen in het lampje plaatsen. Als je de set pas bestelt, zit er nog een plastiekje tussen de batterij, dan werkt je lampje nog niet. Dus zorg er zeker voor dat je het plastiekje eruit haalt als je het lampje gaat gebruiken.

Nadien moet je het mondstuk bevestigen op het lampje. Dit vond ik de eerste keer wel wat lastig, maar na een beetje oefenen ging het heel vlot.

Vervolgens spuit je 1/4 van de gel op de boven en onderkant van het mondstuk. Dus uiteindelijk is je spuitje al voor 1/2 leeg. (1/4 bovenaan en 1/4 onderaan).
Ik vond het een beetje moeilijk om in te schatten hoeveel gel ik precies moest gebruiken.

Daarna steek je het mondstuk in je mond. Je moet wel even checken of er geen gel op je tandvlees komt. Hierdoor kan er irritatie ontstaan. Ik vond het wel een beetje moeilijk om te controleren of er geen gel op mijn tandvlees kwam, dus ik heb het zo maar gelaten. De eerste 5 keer heb ik geen irritant of branden gevoel gehad, maar de laatste keer wel. Toen heb ik even gespoeld met water en was het brandend gevoel weer weg.

Wanneer ik het setje voor de eerste gebruikte zat het mondstuk wel niet erg comfortabel. Er kwam ook heel veel speeksel in mijn mond en ik wist niet echt wat ik moest doen. Aangezien ik het lampje voor 30 minuten moest gebruiken, kon ik het speeksel niet uitspuwen. Dit vond ik wel heel vervelend. Hoe vaker ik de set gebruikte, hoe makkelijker het ging en ik maakte ook veel minder speeksel aan.

Resultaat

87452822_3533374033401114_951001665954119680_n

 

Aangezien ik het toch wat vervelend vond om te gebruiken, had ik gehoopt op een duidelijk resultaat. Spijtig genoeg bleef het resultaat voor mij persoonlijk weg. Ik merkte wel dat er iets minder vlekjes zaten op mijn tanden, maar echt bleker zijn ze niet geworden. Omdat ik zelf niet zag of er nu echt verschil was, heb ik dit ook aan mijn ouders en vrienden gevraagd. Ik had toch gehoopt dat het resultaat iets duidelijker ging zijn, maar uiteindelijk ben ik ook wel blij dat enkele vlekjes weg zijn. Het is natuurlijk beter dan geen verandering!

 

Bedankt om deze blogpost te lezen!

xoxo Myrthe

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s