Beauty

Nivea Naturally Good

IMG_4181Nivea is bij iedere generatie bekend. Om het vertrouwen te behouden, heeft Nivea de Naturally Good producten gelanceerd. De Naturally Good collectie bestaat uit 4 producten met 99% natuurlijke ingrediënten. Ze vinden het heel belangrijk om transparant te zijn over de samenstelling van producten en willen dat ook bij deze collectie navolgen.

Natuurlijke ingrediënten

Deze producten bevatten allemaal minstens 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, maar jullie (en ikzelf ook) vragen je waarschijnlijk af: en die overige 2% dan??? Wel, de overige 2% zijn nodig om ervoor te zorgen dat de formules veilig en stabiel blijven. Nivea heeft haar best gedaan om ze tot het minimum te beperken. Het zijn voornamelijk bewaarstoffen en componenten van parfum.

Persoonlijk ben ik zelf absoluut geen fan van parfum in producten, dus dit hadden ze er voor mij gewoon uit mogen laten. Parfum is absoluut overbodig in producten voor je huid en kunnen zelfs schadelijk zijn. Ik ben wel erg blij met de andere ingrediënten van deze producten, maar parfum is een echte no-go!

De producten

Zoals ik al zei bestaat de Naturally Good collectie uit vier producten:

 • Verzachtende dagcrème (deze ontving ik niet)
  Deze dagcrème bevat Bio-Kamille voor een gevoelige huid en geen parfum. Dit vind ik echt super en had graag deze dagcrème uitgetest. Ik heb zelf een gevoelige huid en mijdt daarom alle verzorgingsproducten met parfum (of andere geurtjes).
 • Dagcrème
  Deze dagcrème is voor alle andere huidtypes en bevat Bio Aloë Vera. Ik heb de dagcrème uitgetest en werd meteen geconfronteerd met de toegevoegde geur. Het ruikt wel lekker, maar ik twijfelde toch om hem aan te brengen. De crème voelt wel lekker fris aan en mijn huis reageerde er niet geïrriteerd op (fieuw!)
 • Verfrissende tonic
  Deze tonic is voor alle huidtypes en bevat groene thee.
 • Verfrissende reinigingsmelk
  Dit is mijn favoriete product uit de Naturally Good collectie. Deze reinigingsmelk doet zijn job echt goed! Mijn make-up gaat er super snel af. Ondanks de toegevoegde geur, vind ik dit wel een heel aangename reinigingsmelk. Net zoals de verfrissende tonic bevat dit product groene thee.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s